ETUSIVU   »   OHJELMAT JA PROJEKTIT   »   Kuoreherkkuja lautaselle 
Kuoreherkkuja lautaselle



Hankkeen tavoitteena on saada järvikuore monikanavaisesti markkinoille ja kuluttajien lautasille sekä rakentaa koko arvoketjun läpäisevä tuotteistusprosessi. Keskeinen kapeikko, johon pyritään löytämään käytännön ratkaisuja, on saaliin lajittelu ja perkuu. Hankkeessa myös vertaillaan eri kalastusmenetelmien soveltuvuutta eri vesialueille sekä saaliin laadun että kustannustehokkuuden osalta osana koko ketjua pyynnistä jatkojalostukseen. Hankkeen tavoitteena on TKI -toiminnan avulla tuotteistaa uusia kuoretuotteita sekä vähittäiskauppaan että HoReCa -sektorille, jolloin myös kalastukseen syntyy lisää liiketoimintaa.

Hankkeen päätoteuttajana ja hallinnoijana toimii Pyhäjärvi-instituutti ja osatoteuttajana Länsi-Suomen Kalatalouskeskus.

Hankkeen kesto:
08.10.2020 - 30.09.2022

Hankkeen rahoitus:
Hanketta rahoittaa Varsinais-Suomen ELY-keskus Euroopan meri- ja kalatalousrahaston Suomen toimintaohjelmasta 2014-2020.








Kirjaudu
 Pyhäjärvi-instituutti, Sepäntie 7, 27500 Kauttua (Eura), puh. (02) 838 0600

 Käytämme sivustoillamme evästeitä parantaaksemme sivujen käytettävyyttä.
 Evästeasetuksia pääset muuttamaan käyttämäsi selaimen asetuksista.
 Pääset tutustumaan tietosuojakäytäntöihimme tästä.