ETUSIVU 
3.6.2017   
Elintarvikeytittäjien vientimatka Vietnamiin 14.-22.10.2017


Elintarvikealan PK-yrityksenä sinulle on nyt tarjolla ainutlaatuinen ammattimatka Vietnamin kasvaville elintarvikemarkkinoille!  Pyhäjärvi-instituutti yhdessä Nordesk yrityksen kanssa on rakentanut oheisen matkaohjelman, joka antaa sinulle mahdollisuuden arvioittaa tuotteesi paikallisilla kontakteilla ja käydä suoria B2B tapaamisia. Matkan aikana tutustut myös vietnamilaiseen ruoantuotantoon ja -kulutustapoihin sekä maan kulttuuriin saadaksesi varmuuden vientimahdollisuuksillesi. Matkan aikana koettua uusien makujen maailmaa voit myös käyttää hyväksesi erottuaksesi kotimaisilla markkinoilla. Koska matkalla järjestetään asiakaskohtaisia B2B tapaamisia, matka soveltuu yhtä hyvin niin elintarviketuottajille kuin kone- ja laitevalmistajille ja muille sidosryhmille.
 
Vietnam on pinta-alaltaan Suomen kokoinen maa Aasiassa. Asukkaita on n. 92 miljoonaa. Sitä pidetään kenties kauneimpana Aasian maista ja se on tällä hetkellä yksi maailman nopeimmin kasvavista talouksista. Maa on yksi Suomen suurimmista kehitysyhteistyökohteista. Mm. Hanoin ja Haiphongin vesiprojektien ansiosta yli 4 miljoonaa vietnamilaista nauttii omien sanojensa mukaan ”suomi-vedestä” eli puhtaasta vedestä.  Positiivisen suomikuvan vuoksi Vietnam on Aasian maista ehkä kaikkein helpoin vientikohde.
 
Vietnamilaiset ovat viime aikoina kärsineet useista ruokaskandaaleista, joten puhdas arktinen ruoka yhdessä positiivisen Suomi-kuvan kanssa tarjoaa loistavan sauman löytää tie keskiluokkaiseen vietnamilaiseen ruokapöytään.
 
Tutustu tarkemmin ohjelmaan oheisesta esitteestä.
 
Matkan hinta on 2000 € / hlö SISÄLTÄEN LENNOT (ennakkomaksu 500 € 28.7. ja loppumaksu 1500 € 25.8.). Matkalle on varattu 18 paikkaa.
 
Ilmoittautuminen matkalle 21.7.2017 mennessä Pyhäjärvi-instituuttiin Timo Katila puh. 044 034 4061 tai sähköpostitse timo.katila@pji.fi.
 
Matkan mahdollistaa TIEDOKAS-yhteistyöhanke Satakunnassa, Varsinais-Suomessa, Kanta- ja Päijät-Hämeessä sekä Pirkanmaalla.
Matka on kohdistettu Satakunnassa, Varsinais-Suomessa, Kanta- ja Päijät-Hämeessä sekä Pirkanmaalla oleville yrityksille.


 Kirjaudu
 Pyhäjärvi-instituutti, Sepäntie 7, 27500 Kauttua (Eura), puh. (02) 838 0600

 Käytämme sivustoillamme evästeitä parantaaksemme sivujen käytettävyyttä.
 Evästeasetuksia pääset muuttamaan käyttämäsi selaimen asetuksista.
 Pääset tutustumaan tietosuojakäytäntöihimme tästä.