ETUSIVU 
26.6.2017   
Vihannesseminaari ja pellonpiennartilaisuus tiistaina 4.7.2017

Vihannesseminaari 4.7. Ravintola Myllynkivi, Kivenhakkaajantie, Säkylä

08.30 Aamukahvi

09.00 Aloitussanat Apetit/Kasvis-kartano

09.15 Kemikaaliton kasvinsuojelu porkkanalla ja vastaavilla kasveilla sekä kaalilla (esitys englanniksi, käännetään suomeksi)

Esimerkkejä, kokemuksia ja neuvoja Tanskasta,agronomi Richard de Visser, GartneriRådgivningen A/S, Tanska

10.45 Käytännön kokemuksia luomukaalin tuotannosta,vihannestuottaja Antti Vauhkonen, Kalliolan luomu

11.30 Omakustanteinen lounas


Pellonpientareella 4.7. Räpin koetila, Huhdintie 32 B, Köyliö

13.00 Hietamaan rakenne, havaintoja kuopasta ja kuopan vierestä,professori Laura Alakukku, Helsingin yliopisto

14.00 Porkkanan kasvinsuojelu mekaanisin menetelmin,agronomiRichard de Visser, GartneriRådgivningen A/S, Tanska

15.00 Kahvi

15.15 Työnäytökset/kone-esittelyt:

 Steketee IC light-hara, Apetit Räpin koetila, paikalla Steketeen edustaja

 CombCut-rikkaleikkuri, Boris Lindgård

 

Siirtyminen omilla autoilla Euran Honkilahdelle

Kasvis-Kartanon luomuvihanneslohkot sekä MUUVIn kenttäkoe, Löyttylänraitti 245, Honkilahti, Eura

n. 18.00 Tutustuminen Muuttuvat viljelymenetelmät -hankkeen kenttäkokeeseen sekä Kasvis-Kartanon luomuvihanneslohkoihin. Kasveina mm. kaali, porkkana, salaatti, sipuli, peruna ja pinaatti.

ILMOITTAUTUMINEN SEMINAARIIN JA PELLONPIENNARTILAISUUKSIIN 29.6. mennessä: toimisto@pji.fi

Tilaisuus on maksuton.

 

      


Tilaisuudet järjestää Muuttuvat viljelymenetelmät -hanke yhteistyössä Uutta kasvua luomusta -hankkeen kanssa. Hankkeet saavat rahoituksensa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta Satakunnan Ely:n kautta. MUUVI-hankkeen rahoittajina lisäksi Apetit Ruoka Oy, Kasvis-Kartano Oy ja Pyhäjärvi-instituuttisäätiö.


 







Kirjaudu
 Pyhäjärvi-instituutti, Sepäntie 7, 27500 Kauttua (Eura), puh. (02) 838 0600