ETUSIVU 
25.1.2018   
Humala-info Kauttualla 15.2.2018; Humalan viljely ja kemialliset ominaisuudet

Kotimaisen humalanviljelyn haasteena on pohjoisiin oloihin soveltuvien humalalajikkeiden puuttuminen. Tuotannon kehitysaskeleita haetaan kotipuutarhojen vanhoista humalakannoista ja humalan ominaisuuksien kartoittamisesta. 

Tervetuloa kuulemaan humalan viljelystä, ominaisuuksista ja humalatuotannon kehittämistyöstä Kauttualle Pyhäjärvi-instituuttiin (Sepäntie 7) 15.2.2018 klo 13 alkaen. Tilaisuudessa kerrotaan myös Luonnonvarakeskuksessa meneillään olevasta aistinvaraisesta humalien laatututkimuksesta.  

Ohjelma:

13.00   Kahvi
13.15   Tervetulosanat, Johanna Pihala, Pyhäjärvi-instituutti
13.20   Humalan viljely, Johanna Pihala, Pyhäjärvi-instituutti
13.50   Käytännön havaintoja humalan viljelystä, Marjo Keskitalo, Luonnonvarakeskus
14.20   Suomalainen humala ja sen tutkimus, Merja Hartikainen, Luonnonvarakeskus
14.50   Humalakäpyjen laatuominaisuudet, Juha-Matti Pihlava, Luonnonvarakeskus
15.40   Tilaisuus päättyy


Humala-info on suunnattu erityisesti humalan viljelystä kiinnostuneille viljelijöille sekä panimoiden edustajille.


Ilmoittautumiset 12.2. mennessä: toimisto@pji.fi tai 044 034 4054


Tilaisuuden järjestävät Pyhäjärvi-instituutin ’Lisäarvoa yrttiviljelyyn’ -hanke ja 
Luonnonvarakeskuksen ’Suomalaista pohjoista humalaa markkinoille’, 
’Puutarhan vanhat aromihumalat panimoiden käyttöön’ ja ’Finnish Hops to the World’ -hankkeet.


 
  




 







Kirjaudu
 Pyhäjärvi-instituutti, Sepäntie 7, 27500 Kauttua (Eura), puh. (02) 838 0600

 Käytämme sivustoillamme evästeitä parantaaksemme sivujen käytettävyyttä.
 Evästeasetuksia pääset muuttamaan käyttämäsi selaimen asetuksista.
 Pääset tutustumaan tietosuojakäytäntöihimme tästä.