ETUSIVU 
28.3.2018   
Kiertotaloustori-teematilaisuus 24.4.2018 Raumalla

Millaisilta elintarvikealan kiertotalouskonseptit vaikuttavat?
Miten kestävä kehitys toteutuu pk-yrityksissä?
Pakolliset pakkaukset: mistä, miten ja minne?
Mitä tekemistä jäljitettävyydellä on tehokkuuden kanssa?
Tule kuulemaan ja keskustelemaan elintarvikealan kiertotalousvisioista alan innostavien asiantuntijoiden kanssa.

Tilaisuuden avaus Pekka Maijala, kiertotalousasiantuntija, Pyhäjärvi-instituutti 

Rauman kaupungin jäte- ja kiertotalousjärjestelmä Jaana Suksi, 
”Kasvua, kehitystä ja uutta liiketoimintaa” –hankkeen projektipäällikkö, Rauman kaupunki

Kestävä kehitys ja kiertotalous pk-yrityksissä
Tuula Raukola, asiantuntija, Prizztech Oy

Tehokkuutta, helppoutta ja jäljitettävyyttä elintarvikeketjuun
Sanni Laine, asiakkuuspäällikkö, GS1 Finland Oy

Pakkausteknologiset ratkaisut: biopohjaista, biohajoavaa vai kierrätettävää?
Hanna Koivula, yliopistonlehtori, Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto, Helsingin yliopisto

Styroksin keräys, prosessointi ja tulevaisuus
Jarno Helistölä, CEO, PS Processing Oy

Ratkaisuja kiertovesiviljelyjärjestelmiin
Jouni T. Laine, CEO, Clewer Oy

Sivuvirrat ison elintarvikeyrityksen näkökulmasta
Mika Tuomola, tutkimus- ja kehityspäällikkö, HKSCan Oy

Tilaisuus on osallistujille maksuton.



Innotori on Varsinais-Suomen ja Satakunnan ruokaketjuyritysten kehitys- ja yhteistyöhanke.

INNOTORI toteutetaan yhteistyössä Turun yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksen, Satafood Kehittämisyhdistys ry:n ja Pyhäjärvi-instituuttisäätiö sr:n kanssa. Hankkeen rahoittaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma.

Lisätietoja tilaisuudesta ja hankkeesta:
Pekka Maijala, Pyhäjärvi-instituutti, pekka.maijala@pji.fi, puh. 044 034 4068
Pauliina Ojansivu, Turun yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus pauliina.ojansivu@utu.fi, puh. 040 1527840

 







Kirjaudu
 Pyhäjärvi-instituutti, Sepäntie 7, 27500 Kauttua (Eura), puh. (02) 838 0600