ETUSIVU 
16.9.2019   
Tutkimuksesta voimaa elintarvikekehitukseen -seminaari 3.10.2019, Medisiina D, Turku

Miten hyödyntää tutkimustietoa uusien elintarvikkeiden kehityksessä ja
markkinoinnissa?
3.10.2019 – Medisiina D, Alho Puro Sali, Kiinamyllynkatu 10, 20520 Turku

Tule kuulemaan otteita kauran, kasviproteiinien ja probioottien tutkimustuloksista sekä yritystarinoita tutkimusten hyödyntämisestä ruokaketjun yrityksissä. ”Tutkimuksesta voimaa elintarvikekehitykseen”-tilaisuus on alueellisen Innotori -kehityshankeen loppuseminaari. Puheenvuorojen jälkeen on mahdollisuus tutustua alueen kehitysorganisaatioiden tarjontaan.

Tervetuloa!


Ilmoittaudu mukaan 26.9.2019 mennessä tästä linkistä tai sähköpostitse pauliina.ojansivu@utu.fi

Tilaisuus on osallistujille maksuton.

Innotori-hankkeen tavoitteena on aktivoida elintarvikeyritysten innovaatiotoimintaa sekä parantaa yritysten kilpailukykyä, kasvua ja kansainvälistymistä. Innotori toteutetaan yhteistyössä Turun yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksen, Satafood kehittämisyhdistyksen ja Pyhäjärvi-instituuttisäätiön kanssa. Hankkeen rahoitus tulee Varsinais-Suomen ja Satakunnan ELY-keskuksien kautta Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta ja on käynnissä vuoden 2019 loppuun asti.







 







Kirjaudu
 Pyhäjärvi-instituutti, Sepäntie 7, 27500 Kauttua (Eura), puh. (02) 838 0600

 Käytämme sivustoillamme evästeitä parantaaksemme sivujen käytettävyyttä.
 Evästeasetuksia pääset muuttamaan käyttämäsi selaimen asetuksista.
 Pääset tutustumaan tietosuojakäytäntöihimme tästä.