2020  -   tammikuu
29
Tulevaisuuden osaajat elintarvikealalle
ke
Ke 29.1. klo 12.3014.30 Huittisten kaupungintalo, Risto Rytin katu 36

Mistä saadaan tulevaisuuden osaajat elintarvikealalle? Tunnenko uudet ammatit? Mitä osaamista yrityksemme tarjoaa uuden oppijalle? Mitkä ovat opiskelijan tarpeet? Entä työnantajan tarpeet? Miten ne saadaan kohtaamaan?

Työskentelemme käytännönläheisesti työpajoissa aiheen tiimoilta.

Päivän aiheet:

Tunnista organisaatiosi työtehtävät
- apuvälineitä ja vinkkejä Forssan ammatti-instituutti asiakasvastaava, lehtori Minna Mäkinen
Hyödynnä alueesi eri kouluttamismahdollisuuksia
- esittely SASKY koulutuspäällikkö Susanna Pirttinen
Miten saamme houkuteltua elintarvikealan osaajat Huittisiin? -Yhteistä markkinointia
- Elinvoimajohtaja Riikka Peippo

Ilmoittautuminen linkin kautta
30
Mikä luomumarkkinoilla vetää
to
Tervetuloa kuulemaan luomumarkkinoiden tilasta ja suunnasta Raumalle (ravintola Byssa, Sinkokatu 11, Teknologiatalo Sytytin)

torstaina 30.1.2020 klo 9.30-12.00

Tilaisuudessa keskitytään luomujalosteiden nykytrendeihin ja siihen, mikä kuluttajia tällä hetkellä erityisesti kiinnostaa.

Ohjelma löytyy linkistä.
2020  -   helmikuu
5
Pysy jyvällä – luomusiemenen tuotanto ja käyttö
ke
Ajankohtainen katsaus luomusiementuotannon mahdollisuuksista
keskiviikkona 5.2.2020 klo 12.00 alkaen Sarka-museossa, Loimaalla (Vanhankirkontie 383, 32200 Loimaa)

Ohjelma ja ilmoittautuminen linkistä.

Tilaisuuden järjestävät Satakunnan ja Varsinais-Suomen maakuntien luomualan kehittämishankkeet.
5
Kannattava ja kestävä kasvisviljely luomumenetelmin
ke
Mitä luomukasvisten viljelyssä vaaditaan ja mitä luomumenetelmiä voidaan hyödyntää tavanomaisessa tuotannossa? Mikä merkitys on toiminnan suunnittelulla viljelyn onnistumisen kannalta ammattimaisessa viljelyssä? Mitä tarjottavaa tutkimuksella on kemiallisten torjunta-aineiden tilalle? Minkälaisella strategialla luomuvihannesten viljelyn saa kannattavammaksi?

Aika: ke 5.2.2020 klo 9.45-16.30
Paikka: Teknologiakeskus Pripoli, Tiedepuisto 4, 28600 Pori

Kohderyhmä: Kaikki viljelijät tuotantotavasta riippumatta, neuvojat, asiantuntijat, alan yritysten edustajat sekä muut alan ammattilaiset
Hinta: tilaisuus on maksuton

Ohjelma ja ilmoittautuminen: katso linkki
11
Koulutuksella osaamista luomukasvistuotantoon koulutuksen aloitustilaisuus 2020, Tiedekeskus Tuorla, Kaarina
ti
Aloitustilaisuudessa esitellään tulevia luomukasvisviljelyn koulutuksia ja pohditaan viljelijöiden tarpeita sekä markkinatilannetta luomuavomaanvihannes ja luomuperunan tuotannossa. Tilaisuus on ilmoittautuneille maksuton ja se on suunnattu asiasta kiinnostuneille luomu ja tavanomaisille viljelijöille.

Katso ohjelma ja ilmoittautumisohjeet linkistä.
14
Koulutuksella osaamista luomukasvistuotantoon koulutuksen aloitustilaisuus 2020, Perunantutkimuslaitos, Ylistaro
pe
Aloitustilaisuudessa esitellään tulevia luomukasvisviljelyn koulutuksia ja pohditaan viljelijöiden tarpeita sekä markkinatilannetta luomuavomaanvihannes ja luomuperunan tuotannossa. Tilaisuus on ilmoittautuneille maksuton ja se on suunnattu asiasta kiinnostuneille luomu ja tavanomaisille viljelijöille.

Katso ohjelma ja ilmoittautumisohjeet linkistä.
17
Koulutuksella osaamista luomukasvistuotantoon koulutuksen aloitustilaisuus 2020, Pyhäjärvi-instituutti, Eura
ma
Aloitustilaisuudessa esitellään tulevia luomukasvisviljelyn koulutuksia ja pohditaan viljelijöiden tarpeita sekä markkinatilannetta luomuavomaanvihannes ja luomuperunan tuotannossa. Tilaisuus on ilmoittautuneille maksuton ja se on suunnattu asiasta kiinnostuneille luomu ja tavanomaisille viljelijöille.

Katso ohjelma ja ilmoittautumisohjeet linkistä.