Pyhäjärvi-instituutti

Pyhäjärvi-instituutin tehtävänä on edistää ja kehittää elintarviketaloutta ja ympäristöä koskevaa koulutusta, tutkimusta ja muuta kehitystoimintaa.
Erityisosaamisalueita ovat elintarviketalous sekä vesistöjen tila, vesiensuojelu ja -kunnostus. Tavoitteena on Satakunnan elintarviketuotannon kilpailukyvyn turvaaminen kestävästi sekä vesien tilan parantaminen, tietouden lisääminen ja soveltaminen vesistöjen kunnostuksessa.
Lisätietoa toiminnastamme esitteessä.
Ajankohtaista

Voidaanko kasveille käyttökelpoisen veden määrää pellossa lisätä? Miten peltomaan kuntoa voidaan arvioida datanäkökulmasta? Miten ilmastonmuutos rasittaa peltoja ja vaikuttaa ravinnepäästöihin?  Vesi on monessa roolissa pellossa ja viljelyssä. Joskus vettä on liikaa ...

Haemme edelläkävijäjoukkoomme Pyhäjärvi-instituuttisäätiöön Kauttualle

Kuivaaminen on yksi tärkeimmistä yrttien tuotantoketjun osa-alueista. Onnistuneessa kuivaamisessa aikaansaadaan laadukasta yrttimateriaalia kustannustehokkaasti. 

Pyhäjärvi-instituutti järjestää yrttialan toimijoille hygieniaosaamiskoulutuksen ja -testin 28.1.2021 klo 8.00-11.30 ja klo 12.30-16.00. Suoritettuaa...

18.12.2020   
Hyvää joulua!
Hyvää joulua ja menestystä vuodelle 2021! Lämmin kiitos kaikille yhteistyökumppaneillemme kuluneesta vuodesta! ...


 Pyhäjärvi-instituutti, Sepäntie 7, 27500 Kauttua (Eura), puh. (02) 838 0600

 Käytämme sivustoillamme evästeitä parantaaksemme sivujen käytettävyyttä.
 Evästeasetuksia pääset muuttamaan käyttämäsi selaimen asetuksista.
 Pääset tutustumaan tietosuojakäytäntöihimme tästä.