Pyhäjärvi-instituutti

Pyhäjärvi-instituutin tehtävänä on edistää ja kehittää elintarviketaloutta ja ympäristöä koskevaa koulutusta, tutkimusta ja muuta kehitystoimintaa.
Erityisosaamisalueita ovat elintarviketalous sekä vesistöjen tila, vesiensuojelu ja -kunnostus. Tavoitteena on Satakunnan elintarviketuotannon kilpailukyvyn turvaaminen kestävästi sekä vesien tilan parantaminen, tietouden lisääminen ja soveltaminen vesistöjen kunnostuksessa.
Lisätietoa toiminnastamme esitteessä.
Ajankohtaista

Eurajoen vaelluskalakatsaus järjestetään 11.11.2020 klo 17-19 verkkoseminaarina. Ohjelmassa:  17.00-17.10 Webinaarin avaus Lauri Anttila, asiantuntija, Pyhäjärvi-instituutti ja  Seppo Varjonen, puheenjohtaja, Eura...

Järjestämme maa- ja metsätalouden teemapäivän  torstaina 22.10.2020 klo 8.50–16.00! 

7.10.2020   
Yrttireseptit
Yrttituotannon kehittäminen Satakunnassa SATAYRTTI -hankkeessa toteutetaan yrttireseptikampanja syyskuun 2020 ja heinäkuun 2021 välisenä aikana. Reseptit kehitti Pasi Kuronen Liemi&Linssi Oy:stä. Reseptit julkaistaan kuuka...

Verkkotapaaminen humalan viljelystä ja jalostamisesta kiinnostuneille tahoille  7.10.2020, klo 15.00–16.30 ...

Perinteinen Särkikalaseminaari järjestetään koronan tuomien haasteiden vuoksi tänä vuonna internetin välityksellä webinaarina. Seminaari järjestetään keskiviikkona 23.9. klo 9-15.30. Ilmoittautuminen webinaariin on käynnissä 15.9. saakka. Ilmoittautumislin...


 Pyhäjärvi-instituutti, Sepäntie 7, 27500 Kauttua (Eura), puh. (02) 838 0600

 Käytämme sivustoillamme evästeitä parantaaksemme sivujen käytettävyyttä.
 Evästeasetuksia pääset muuttamaan käyttämäsi selaimen asetuksista.
 Pääset tutustumaan tietosuojakäytäntöihimme tästä.