Pyhäjärvi-instituutti

Pyhäjärvi-instituutin tehtävänä on edistää ja kehittää elintarviketaloutta ja ympäristöä koskevaa koulutusta, tutkimusta ja muuta kehitystoimintaa.
Erityisosaamisalueita ovat elintarviketalous sekä vesistöjen tila, vesiensuojelu ja -kunnostus. Tavoitteena on Satakunnan elintarviketuotannon kilpailukyvyn turvaaminen kestävästi sekä vesien tilan parantaminen, tietouden lisääminen ja soveltaminen vesistöjen kunnostuksessa.
Lisätietoa toiminnastamme esitteessä.
Ajankohtaista

Mitä uuttamisessa tapahtuu? Miten kasvien...

LähiTapiola Länsi-Suomi ja Osuuskauppa Keula lahjoittivat 20 000 € Pyhäjärvi-instituutille vesiensuojelutyöhön.  Lahjoitus ohjataan länsirannalla, Mannilanlahden pohjukassa, järveen laskevan Luhtojan vesiensuojelut...

Pyhäjärvi-instituutti käynnistää Green future of Satakunta -hankkeen yhteistyössä elintarvikeyritysten kanssa.

Helmikuisessa Vettä pellossa -webinaarissamme pyrimme löytämään vastauksia siihen, voidaanko kasveille käyttökelpoisen veden määrää pellossa lisätä? Miten peltomaan kuntoa voidaan arvioida datanäkökulmasta ja miten ilmastonmuutos rasittaa peltoja ja vai...

Haemme edelläkävijäjoukkoomme Pyhäjärvi-instituuttisäätiöön Kauttualle


 Pyhäjärvi-instituutti, Sepäntie 7, 27500 Kauttua (Eura), puh. (02) 838 0600

 Käytämme sivustoillamme evästeitä parantaaksemme sivujen käytettävyyttä.
 Evästeasetuksia pääset muuttamaan käyttämäsi selaimen asetuksista.
 Pääset tutustumaan tietosuojakäytäntöihimme tästä.