Pyhäjärvi-instituutti

Pyhäjärvi-instituutin tehtävänä on edistää ja kehittää elintarviketaloutta ja ympäristöä koskevaa koulutusta, tutkimusta ja muuta kehitystoimintaa.
Erityisosaamisalueita ovat elintarviketalous sekä vesistöjen tila, vesiensuojelu ja -kunnostus. Tavoitteena on Satakunnan elintarviketuotannon kilpailukyvyn turvaaminen kestävästi sekä vesien tilan parantaminen, tietouden lisääminen ja soveltaminen vesistöjen kunnostuksessa.
Lisätietoa toiminnastamme esitteessä.
Ajankohtaista

Tervetuloa 17.3. klo 10-15 järjestettävään humalan viljelyn ajankohtaisiin asioihin keskittyvään webinaariin. Humalan viljely ja sen laatuominaisuudet kiinnostavat niin viljelijöitä, tutkijoita kuin panimoidenkin edustajia.  Pyhäjärvi-ins...

Pyhäjärven suojeluohjelmalle uusi toimikausi 2021-2027 Tänä vuonna käynnistyy Pyhäjärven suojeluoh...

Lipstikka tunnetaan ehkä parhaiten ”lihakeitto-yrttinä”. Aromikkaasta lipstikasta on paljon muuhunkin. Se sopii mm. loistavasti vaalean kalan kanssa. 

Voidaanko kasveille käyttökelpoisen veden määrää pellossa lisätä? Miten peltomaan kuntoa voidaan arvioida datanäkökulmasta? Miten ilmastonmuutos rasittaa peltoja ja vaikuttaa rav...

Haemme edelläkävijäjoukkoomme Pyhäjärvi-instituuttisäätiöön Kauttualle


 Pyhäjärvi-instituutti, Sepäntie 7, 27500 Kauttua (Eura), puh. (02) 838 0600

 Käytämme sivustoillamme evästeitä parantaaksemme sivujen käytettävyyttä.
 Evästeasetuksia pääset muuttamaan käyttämäsi selaimen asetuksista.
 Pääset tutustumaan tietosuojakäytäntöihimme tästä.