Pyhäjärvi-instituutti

Pyhäjärvi-instituutin tehtävänä on edistää ja kehittää elintarviketaloutta ja ympäristöä koskevaa koulutusta, tutkimusta ja muuta kehitystoimintaa.
Erityisosaamisalueita ovat elintarviketalous sekä vesistöjen tila, vesiensuojelu ja -kunnostus. Tavoitteena on Satakunnan elintarviketuotannon kilpailukyvyn turvaaminen kestävästi sekä vesien tilan parantaminen, tietouden lisääminen ja soveltaminen vesistöjen kunnostuksessa.
Lisätietoa toiminnastamme esitteessä.
Ajankohtaista

Tanakka-hanke järjestää Tahot ja...

Eurajoen vaelluskalakatsaus järjestetään 11.11.2020 klo 17-19 verkkoseminaarina. Ohjelmassa:  17.00-17.10 Webinaarin avaus Lauri Anttila, asiantuntija, Pyhäjärvi-instituutti ja  Seppo Varjonen, puheenjohtaja, Eura...

Järjestämme maa- ja metsätalouden teemapäivän  torstaina 22.10.2020 klo 8.50–16.00! 

7.10.2020   
Yrttireseptit
Yrttituotannon kehittäminen Satakunnassa SATAYRTTI -hankkeessa toteutetaan yrttireseptikampanja syyskuun 2020 ja heinäkuun 2021 välisenä aikana. Reseptit kehitti Pasi Kuronen Liemi&Linssi Oy:stä. Reseptit julkaistaan kuuka...

Verkkotapaaminen humalan viljelystä ja jalostamisesta kiinnostuneille tahoille  7.10.2020, klo 15.00–16.30 ...


 Pyhäjärvi-instituutti, Sepäntie 7, 27500 Kauttua (Eura), puh. (02) 838 0600

 Käytämme sivustoillamme evästeitä parantaaksemme sivujen käytettävyyttä.
 Evästeasetuksia pääset muuttamaan käyttämäsi selaimen asetuksista.
 Pääset tutustumaan tietosuojakäytäntöihimme tästä.