ETUSIVU   »   AJANKOHTAISTA 
Ajankohtaista      

13.1.2021   
Maatalouden asiantuntijaksi Pyhäjärvi-instituuttiin
Haemme edelläkävijäjoukkoomme Pyhäjärvi-instituuttisäätiöön Kauttualle

MAATALOUDEN ASIANTUNTIJAA

kehittämään kanssamme ekologisesti kestävää ruoantuotantoa. Työsi sisältää monialaisia hanketöitä erityisesti ruokaketjuun ja vesiensuojeluun liittyvissä hankkeissa. Tehtäviisi kuuluvat maanviljelyyn sekä maan kasvukunnon kehittämiseen liittyvät asiantuntijatyöt erityisesti ympäristönäkökulmia- ja ratkaisuja hyödyntäen. 

Tulet työskentelemään pääosin BioEväät – maan kasvukunnon ja vesitalouden parantaminen -hankkeessa, Älykkäät kastelumenetelmät alkutuotannossa -hankkeessa ja Green Future of Satakunta -hankkeessa. Hankkeet saavat rahoituksensa Manner-Suomen maaseudun kehittämisrahasta Satakunnan ELY-keskuksen kautta.

ODOTAMME
- perusosaamista alkutuotannosta, maanviljelyn tekniikasta ja maatalouden liiketaloudesta
- valmiuksia ja kiinnostusta toimia erityisesti peltomaan kasvukunnon asiantuntijatehtävissä 
- aiempaa kokemusta maatalouden asiantuntijatehtävistä ja siihen liittyvästä hanketyöstä
- erinomaista kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa sekä hyviä IT-taitoja 
- joustavuutta, luotettavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja 
- luonnonvara-alan tai muuta soveltuvaa korkeakoulututkintoa

TARJOAMME
- monipuolisen työn kehitysmyönteisessä säätiössä, joka jatkuvasti etsii uusinta tietoa tulevaisuuden ruoantuotannon turvaamiseksi
- mahdollisuuden kehittyä
- ruoka- ja vesienhoitoalan asiantuntijoista koostuvan työyhteisön
- mahdollisuuden työskennellä laajan ja osaavan sidosryhmäverkoston kanssa

Tehtävä on kokopäiväinen ja määräaikainen. Myös osa-aikainen työaika ja määräaikaisuuden pituus (6–12 kk) neuvoteltavissa. Työ edellyttää sinulta ajokorttia, omaa autoa ja valmiutta tarvittaessa iltatöihin.
 
LISÄTIEDOT/YHTEYSTIEDOT  
Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 29.1.2020 klo 15.30 mennessä osoitteeseen toimisto@pji.fi. 
Lisätietoja saat asiantuntija Sauli Jaakkolalta, puhelin 044 045 6423 tai sähköpostitse sauli.jaakkola@pji.fi tai kehittämispäällikkö Marko Jorilta, puhelin 050 380 1621, sähköposti marko.jori@pji.fi.



  
12.1.2021   
Yrttien kuivaaminen kaupallisessa tuotannossa, verkkokoulutus
Kuivaaminen on yksi tärkeimmistä yrttien tuotantoketjun osa-alueista. Onnistuneessa kuivaamisessa aikaansaadaan laadukasta yrttimateriaalia kustannustehokkaasti. 

Yrttituotannon kehittäminen Satakunnassa –hanke järjestää yrttien kuivaamiseen keskittyvän koulutuksen 18.2.2021 klo 11–16. Koulutus järjestetään verkkotilaisuutena Teams-yhteydellä. Kouluttajana tilaisuudessa on Jaana Väisänen Oulun ammattikorkeakoulusta.

Ilmoittaudu mukaan 15.2.2021 mennessä.
Koulutuksen hinta on 40 €/hlö/tila. 











Kirjaudu
 Pyhäjärvi-instituutti, Sepäntie 7, 27500 Kauttua (Eura), puh. (02) 838 0600

 Käytämme sivustoillamme evästeitä parantaaksemme sivujen käytettävyyttä.
 Evästeasetuksia pääset muuttamaan käyttämäsi selaimen asetuksista.
 Pääset tutustumaan tietosuojakäytäntöihimme tästä.