ETUSIVU   »   OHJELMAT JA PROJEKTIT   »   Tiedolla ja osaamisella - aitoja makuja Lounais-Suomesta   »   Lähiajan toimet 
Lähiajan toimet

Tiedolla ja osaamisella, aitoja makuja Lounais-Suomesta – hankkeen koulutuksia ja tapahtumia

Elintarvikealan yrittäjäkoulutus
Hanke järjestää yrittäjäkoulutuksen elintarvikealan yrittäjäksi haluaville.  Koulutuksen aikana osallistuja perehdytetään niin yrittäjyyden kuin elintarviketuotannon perusteemoihin.

Paikka: Pyhäjärvi-instituutti Euran Kauttualla. 
Aika: Ensimmäinen koulutuspäivä pidetään viikolla 12

Lähiopetuspäiviä on 11‒12 ja niitä pidetään 1‒2 päivää viikossa. Koulutuspäivä alkaa klo 9.00 ja päättyy klo 16.00. Koulutuspäivien sisältö tästä.

Koulutuksen hinta on 250€.

MYEL-vakuutetuilla on mahdollisuus hakea opintorahaa koulutuspäiviltä.

Lisätietoja koulutuksesta antaa Timo Katila, timo.katila@pji.fi, puh. 044 034 4061


Oiva-hymy, miten se ansitaan
Koulutus järjestetään Kauttualla Pyhäjärvi-instituutin tiloissa. 
Paikka: tiistaina 4.3.2014 klo 12–16.
Hinta:  20 €

Lisätietoja timo.katila@pji.fi tai 044 034 4061. 


Lampaasta lihoiksi - lampaan ruhon paloittelu

Koulutuksen teeman on lampaan leikkaaminen. Opettajanamme toimii liha-alan opettajana toiminut lehtori Pertti Leino.
Ajankohta:        la 13.4.2013. klo 9:00
Paikka:             Turun ammatti-instituutti, Aninkaistenkatu 7, Turku
Hinta:               150€/hlö

Kullekin koulutettavalle on varattu suojahaalarit, päähineet sekä lihan leikkauksen suojavarusteet. Opiskelijoilla on käytössä tarvittavat työvälineet, koneet ja laitteet.
Kullakin koulutettavalla tulee olla mukana omat puhtaat suojakengät.


Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään 5.4. mennessä Timo.Katila@pji.fi tai 044 034 4061

Myynti / markkinointi - koulutus

Koulutuspäivän aikana käymme läpi brändiin ja imagoon liittyviä asioita, pohdimme miten ääntä tulisi käyttää myyntityössä ja miten sitä pystymme hoitamaan sekä opettelemme heittäytymään tilanteeseen.


Ajankohta:    23.5.2013
Paikka:     vahvistamatta
Hinta:       vahvistamatta

Ilmoittaudu tilaisuuteen 10.5. mennessä Timo Katilalle
Timo.Katila@pji.fi tai 044 034 4061



Neitsytperunafestivaalit

Neitsytperunafestivaalia juhlitaan Aurajoen rantamilla. Tiedolla -hankkeen järjestämä myyntiteltta sijoittuu kaupunginteatterin edustalle, teatterin henkilökunnan parkkipaikalle. Myyntipaikkoja on kahden kokoisia; 6m² sekä 9m²
Myyntitelttaan ovat tervetulleita myymään omia tuotteitaan kaikki alkutuottajat sekä elintarvikealan yrittäjät.

Ajankohta:    13.6. - 15.6.2013
Paikka:     Turku
Hinta:       6m² myyntiala 200€ (alv 0%), 9m² myyntiala 300€ (alv 0%), myyntipöytä sisältyy hintaan

Ilmoittaudu tilaisuuteen viipymättä Timo.Katila@pji.fi tai 044 034 4061


Tuotekorttikoulutuksen workshop

ECR Finland ry:n laatiman tuotekortin avulla tavarantoimittaja suunnittelee tuotteeseen ja sen logistiikkaan liittyvät asiat ennen tuotteen tarjoamista. Koulutuspäivän aikana laadimme yhdessä tuotekortin tuotteesta / tuotteista.
Tuotekorttia käyttämällä helpotetaan PK-yritysten pääsyä kaupan tavarantoimittajiksi.

Ajankohta:    järjestetään tarvittaessa
Hinta:           40 €, sisältää koulutuksen, materiaalin ja kahvin

Kysy lisää: Timo.Katila@pji.fi tai 044 034 4061






Kirjaudu
 Pyhäjärvi-instituutti, Sepäntie 7, 27500 Kauttua (Eura), puh. (02) 838 0600

 Käytämme sivustoillamme evästeitä parantaaksemme sivujen käytettävyyttä.
 Evästeasetuksia pääset muuttamaan käyttämäsi selaimen asetuksista.
 Pääset tutustumaan tietosuojakäytäntöihimme tästä.