ETUSIVU 
12.1.2021   
Yrttien kuivaaminen kaupallisessa tuotannossa, verkkokoulutus

Kuivaaminen on yksi tärkeimmistä yrttien tuotantoketjun osa-alueista. Onnistuneessa kuivaamisessa aikaansaadaan laadukasta yrttimateriaalia kustannustehokkaasti. 

Yrttituotannon kehittäminen Satakunnassa –hanke järjestää yrttien kuivaamiseen keskittyvän koulutuksen 18.2.2021 klo 11–16. Koulutus järjestetään verkkotilaisuutena Teams-yhteydellä. Kouluttajana tilaisuudessa on Jaana Väisänen Oulun ammattikorkeakoulusta.

Ilmoittaudu mukaan 15.2.2021 mennessä.
Koulutuksen hinta on 40 €/hlö/tila. 





 







Kirjaudu
 Pyhäjärvi-instituutti, Sepäntie 7, 27500 Kauttua (Eura), puh. (02) 838 0600

 Käytämme sivustoillamme evästeitä parantaaksemme sivujen käytettävyyttä.
 Evästeasetuksia pääset muuttamaan käyttämäsi selaimen asetuksista.
 Pääset tutustumaan tietosuojakäytäntöihimme tästä.