
Kasvua ja hyvinvointia broileritiloilla osa 1, Loimaa

Tervetuloa Muuttuvan maatalouden tulevaisuus -koulutuskokonaisuutemme ensimmäiseen tuotantosuuntaiseen koulutukseen ”Kasvua ja hyvinvointia broileritiloilla”. Tilaisuus järjestetään 25.11. klo 13-15.30 Loimaalla Suomen Maatalousmuseo Sarkan tiloissa (Vanhankirkontie 383, Loimaa). Tilaisuus järjestetään vain läsnätilaisuutena. Etäosallistumismahdollisuutta ei ole.
Ohjelma:
Avauspuheenvuoro, Sanna Lipping, Pyhäjärvi-instituutti
Eläinten hyvinvointi ja kuivikeratkaisut, Eija Talvio, HKFoods
Eläinten hyvinvointiin investointi, puhuja tarkentuu, HKFoods
Rehujen päästöt broilerien ruokinnassa, Mari Korkeaoja-Nurmo, Satarehu
Investointien vaikutus tilan toimintaan – tuottajakokemus, Eija Talvio, HKFoods
Tilaisuuden päätös, Sanna Lipping, Pyhäjärvi-instituutti
Ilmoittaudu mukaan 21.11. mennessä tästä linkistä: https://link.webropol.com/ep/kasvua-ja-hyvinvointia-251125
Kasvua ja hyvinvointia broileritiloilla osa 2 -koulutus järjestetään 20.1.2026 Huittisissa (Huittisten kaupungintalo, Risto Rytin katu 36, Huittinen). Koulutuksen tapahtumasivu löytyy tästä: https://pyhajarvi-instituutti.fi/tapahtuma/kasvua-ja-hyvinvointia-broileritiloilla-osa-2-huittinen/
Tämä tilaisuus on osa viiden koulutuksen koulutuskokonaisuutta ”Muuttuvan maatalouden tulevaisuus – kannattavuus, haasteet ja ratkaisuja”. Koulutuskokonaisuus tarjoaa käytännönläheisiä koulutuksia eri puolilla Suomea – sekä paikan päällä että etänä. Osallistuminen antaa tilallisille ajantasaista tietoa maatalouden ajankohtaisista kysymyksistä. Koulutuksen (kolme-viisi koulutusta) suorittamisesta myönnetään osallistumistodistus.
Tule kuulemaan, oppimaan ja keskustelemaan!
Koulutuskokonaisuus järjestetään osana ”Ilmastokestävä ja vastuullinen lihantuotanto”-hanketta. Hankkeen päätoteuttaja on Pyhäjärvi-instituutti ja yhteistyötahona toimii HKFoods Finland Oy.