
Kasvua ja hyvinvointia nautatiloilla osa 1, Joensuu

Tervetuloa Muuttuvan maatalouden tulevaisuus -koulutuskokonaisuutemme ensimmäiseen tuotantosuuntaiseen koulutukseen ”Kasvua ja hyvinvointia nautatiloilla”. Tilaisuus järjestetään 18.11. klo 14-16.30 Joensuussa Salpakankaan Helmessä (Salpakatu 2, Joensuu). Tilaisuus järjestetään vain läsnätilaisuutena. Etäosallistumismahdollisuutta ei ole.
Ohjelma:
Avauspuheenvuoro, Sanna Lipping, Pyhäjärvi-instituutti
Nurmisäilörehu ruokinnassa, Harri Jalli, HKFoods
Turvemaat ja maatalous: mitä tuottajan pitää tietää asiasta?, Antti Miettinen, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus
Loppukeskustelu ja tilaisuuden päätös, Sanna Lipping, Pyhäjärvi-instituutti
Ilmoittaudu mukaan 14.11. mennessä tästä linkistä: https://link.webropol.com/ep/kasvua-ja-hyvinvointia-181125
Tulevat koulutuksen nautatiloille:
Kasvua ja hyvinvointia nautatiloilla osa 1 -koulutus järjestetään myös 24.11. Huittisissa (Huittisten kaupungintalo, Risto Rytin katu 36, Huittinen). Koulutuksen tapahtumasivu löytyy tästä: https://pyhajarvi-instituutti.fi/tapahtuma/kasvua-ja-hyvinvointia-nautatiloilla-osa-1-huittinen/
Kasvua ja hyvinvointia nautatiloilla osa 2 -koulutus järjestetään 21.1.2026 Huittisissa (Huittisten kaupungintalo, Risto Rytin katu 36, Huittinen). Koulutuksen tapahtumasivu löytyy tästä: https://pyhajarvi-instituutti.fi/tapahtuma/kasvua-ja-hyvinvointia-nautatiloilla-osa-2-huittinen/
Kasvua ja hyvinvointia nautatiloilla osa 2 -koulutus järjestetään 28.1.2026 Siilinjärvellä (Kylpylähotelli Kunnonpaikka, Jokiharjuntie 3, Vuorela). Koulutuksen tapahtumasivu löytyy tästä: https://pyhajarvi-instituutti.fi/tapahtuma/kasvua-ja-hyvinvointia-nautatiloilla-osa-2-siilinjarvi/
Tämä tilaisuus on osa viiden koulutuksen koulutuskokonaisuutta ”Muuttuvan maatalouden tulevaisuus – kannattavuus, haasteet ja ratkaisuja”. Koulutuskokonaisuus tarjoaa käytännönläheisiä koulutuksia eri puolilla Suomea – sekä paikan päällä että etänä. Osallistuminen antaa tilallisille ajantasaista tietoa maatalouden ajankohtaisista kysymyksistä. Koulutuksen (kolme-viisi koulutusta) suorittamisesta myönnetään osallistumistodistus.
Tule kuulemaan, oppimaan ja keskustelemaan!
Koulutuskokonaisuus järjestetään osana ”Ilmastokestävä ja vastuullinen lihantuotanto”-hanketta. Hankkeen päätoteuttaja on Pyhäjärvi-instituutti ja yhteistyötahona toimii HKFoods Finland Oy.