Elintarvikeketjut Lounais-Suomessa Elintarviketuotannon kilpailukyvyn kehittäminen Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa

Koko maassa ja erityisesti lounaisessa Suomessa on korostumassa elintarvikeketjujen merkitys. Kehitys­työn perustaksi tässä tutkimushankkeessa on koottu perustieto sekä tehty ketjuanalyysi. Sen tavoitteena on kuvata, tunnistaa ja analysoida ketjun eri osia ja vuorovaikutussuhteita sekä löytää kehitysuria ja mahdollisuuksia ketjujen kehittämiseksi ja kilpailukyvyn turvaamiseksi. Työn rahoittajia ovat Satakunnan ja Varsinais-Suomen liitot sekä Pyhäjärvi-­instituutti.
Julkaisusta ei ole enää luovutettavia kappaleita.

Elintarvikeketjut Lounais-Suomessa Elintarviketuotannon kilpailukyvyn kehittäminen Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa. Isosaari, H. Sarja A, nro22 (1999).
ISBN 952-9682-21-2

 

Jätä kommentti