Hygienia elintarvikkeita käsiteltäessä

Elintarvikkeiden turvallisuus, terveellisyys ja puhtaus ovat avainasioita elintarvikkeiden raaka-ainetuotannossa, jalostuksessa, jakelussa ja ruoan valmistuksessa. Tämä vihkonen toimii koulutusaineistona elintarvikeketjun eri osille.
Painos loppunut. Julkaisun aineisto on saatavissa kurssien yhteydessä.

Hygienia elintarvikkeita käsiteltäessä. Horne-Ekman, M. Sarja B, nro 2 (2003).
ISBN 952-9682-28-X

 

21 145 kommenttia artikkeliin ”Hygienia elintarvikkeita käsiteltäessä”

  1. I really enjoyed reading through this write-up! I most certainly will be coming back to read some more intriguing ideas! Thank you!I liked up to you will obtain performed proper hereThe sketch is tasteful, your authored subject matter stylishnevertheless, you command get bought an edginess over that you wish be turning in the followingill undoubtedly come further earlier once more since precisely the same nearly a lot regularly within case you protect this hike sdfsdkfpjşsmlfsdfdskj

    Vastaa
  2. All the Best!Your internet site came up in my research and I m taken by what you have written on this topic sdfsdkfpjşsmlfsdfdskj

    Vastaa