![Ladataan Tapahtumat](https://pyhajarvi-instituutti.fi/wp-content/plugins/the-events-calendar/src/resources/images/tribe-loading.gif)
- Tämä tapahtuma on mennyt.
Huoltovarma ruokaketju – luomu osana omavaraista alkutuotantoa
9.11.2023 | 09:30 - 11:00
![](https://pyhajarvi-instituutti.fi/wp-content/uploads/2023/10/web_ig_eiohjelmaa.png)
Tervetuloa kuulemaan elintarvikesektorin ja ruokaketjun huoltovarmuudesta niin koko maassa kuin Satakunnassa ja siitä, miten luomutuotanto vaikuttaa huoltovarmuuteen webinaariin torstaina 9.11. klo 9.30-11!
Webinaarin ohjelma:
Elintarvikesektorin huoltovarmuus – johtava varautumisasiantuntija Miika Ilomäki, Huoltovarmuuskeskus
Case: Elintarvikeketjun toimijoiden näkemyksiä huoltovarmuudesta Satakunnassa – asiantuntija Reija Hietala, Pyhäjärvi-instituutti
Huoltovarmuus & luomutuotanto – professori Juha Helenius, Ruralia-instituutti
Ilmoittaudu webinaariin: https://link.webropolsurveys.com/S/4E631738603043D6 –
Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille viimeistään keskiviikkona 8.11.
Tilaisuus on osa Tiedolla osaamista luomutuotantoon -hanketta.