Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Huoltovarma ruokaketju – luomu osana omavaraista alkutuotantoa

9.11.2023 | 09:30 - 11:00

Tervetuloa kuulemaan elintarvikesektorin ja ruokaketjun huoltovarmuudesta niin koko maassa kuin Satakunnassa ja siitä, miten luomutuotanto vaikuttaa huoltovarmuuteen webinaariin torstaina 9.11. klo 9.30-11!

 

Webinaarin ohjelma:

Elintarvikesektorin huoltovarmuus – johtava varautumisasiantuntija Miika Ilomäki, Huoltovarmuuskeskus

Case: Elintarvikeketjun toimijoiden näkemyksiä huoltovarmuudesta Satakunnassa – asiantuntija Reija Hietala, Pyhäjärvi-instituutti

Huoltovarmuus & luomutuotanto – professori Juha Helenius, Ruralia-instituutti

 

Ilmoittaudu webinaariin: https://link.webropolsurveys.com/S/4E631738603043D6

Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille viimeistään keskiviikkona 8.11.

Tilaisuus on osa Tiedolla osaamista luomutuotantoon -hanketta.

Details

Date:
9.11.2023
Time:
09:30 - 11:00

Venue

Webinaari

Organizers

Satafood Kehittämisyhdistys ry
ProAgria Länsi-Suomi
Pyhäjärvi-instituutti