Ratkaisuja elintarviketeollisuuden sivuvirtojen käsittelyyn ja kierrätykseen maan terveyden parantamiseksi
29.1.2025 | 12:00 - 15:00
Ratkaisuja elintarviketeollisuuden sivuvirtojen käsittelyyn ja kierrätykseen maan terveyden parantamiseksi nostetaan esille tammikuisessa Living Lab -tilaisuudessa 29.1.2025. Tilaisuus alkaa verkostoitumisella lounaan merkeissä klo 12 ja jatkuu klo 13-15 Ravintola Myllynkiven vihreässä salissa (Kivenhakkaajantie, Säkylä) puheenvuorojen ja keskustelun merkeissä. Tilaisuus on jatkoa DeliSoil-hankkeen Living Lab -toiminnan tilaisuuksille.
Ohjelmassa:
Mitä on Living Lab -toiminta? Henna Ryömä, Pyhäjärvi-instituutti
Koetoiminnan tuloksia Säkylän alueen elintarviketeollisuuden sivuvirroilla, Johanna Laakso ja Tapio Salo, Luke
Kierrätyslannoitteiden haasteet ja mahdollisuudet, Anne Relander, Ruokavirasto ja Elli Auvinen Helsingin yliopisto/Ruokavirasto
YaraSuna kierrätyslannoitteet, Asko Kinnunen, Yara
Kiertoravinteen soveltuvat tuotteet ja niiden hyödyt tiloille, Jenni Ylikahri, Kiertoravinne Oy
KiertoaSuomesta.fi, Nora Berglund, Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry
Keskustelua: Miten saada elintarviketeollisuuden sivuvirrat kiertämään? – maan terveyttä ja kasvukuntoa edistämässä
Tilaisuuden koonti, Sauli Jaakkola, Pyhäjärvi-instituutti
Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä 24.1. mennessä: https://link.webropol.com/s/delisoil-29012025