Ruokayrittäjän talvipäivät / Vinterdagar för livsmedelsföretagare
6.3.2025 | 11:00 - 7.3.2025 | 12:00
Tervetuloa Ruokayrittäjän talvipäiville 2025 Pöytyälle Kaidanojan Kartanon ihaniin puitteisiin! Tekoälyyn, vastuullisuuteen, sivuvirtoihin ja tarjousosaamisen teemoihin keskittyvä erikoistapahtuma on tarkoitettu kaikille ruoka- ja elintarvikealasta kiinnostuneille kehittymishaluisille toimijoille. Asiantuntijapuheenvuorojen lisäksi talvipäivät tarjoavat mahdollisuuden tavata muita ruoka- ja elintarvikealan toimijoita ja verkostoitua sekä keskittyä hienossa miljöössä oman toiminnan kehittämistyöhön.
Ruokayrittäjän talvipäivät järjestetään osana Tulevaisuuden ruokaketjut Varsinais-Suomessa, Framtidens Matkedjor i Egentliga Finland (TuRVa) -hanketta, jonka tavoitteena on lisätä varsinaissuomalaisten ruokasektoriyritysten uusiutumis- ja sopeutumiskykyä toimintaympäristön muutoksiin, tukea kestävän ruokasektorin kehittymistä sekä varmistaa ruokasektorin yritysten kilpailukyvyn säilymisen myös tulevaisuudessa.
Ilmoittaudu mukaan viimeistään 25.2.2025: https://link.webropolsurveys.com/S/9A415F34578D3119
Lisätietoja:
Laura Varjotie, 044 045 6403, laura.varjotie@pji.fi
OHJELMA
Torstai 6.3.2025
11-12 Lounas (omakustanteinen)
12.15-12.30 Tervetuloa!
12.30-14.00 Seminaariosuus: (Teko)älyä tuotantoon
Pekka Abrahamsson, professori, ohjelmistotekniikka, Tampereen yliopisto
Piia Helenius, yrittäjä, Villa Apollo
Sanja Heininen, liiketoiminnan kehitysjohtaja, CSO, Aitomore Oy & Aito Fresh Oy
14.00-14.30 Kahvit
14.30-16.00 Seminaariosuus: Vastuullinen ruokaketju
Roy Norro, Norron Oy
Riitta Saloniemi, Saloniemen Juustola
16.00-17.00 Majoittuminen ja omaa aikaa
17.00 Illallinen (omakustanteinen)
Perjantai 7.3.2025
7.30-8.30 Aamupala (omakustanteinen)
8.30-11.00 Seminaariosuus: Sivuvirrat hyödyksi
Sari Mäkinen, Luonnonvarakeskus
Granger Simmons, Ukipolis
Anni Heijari, Meritalo
Seminaariosuus: Tarjousosaamisen kehittäminen
Riikka Leskinen, Valonia
Tilaisuuden päätös
11.00 Lounas (omakustanteinen)
RUOKAILU JA MAJOITTUMINEN
Omakustanteisten ruokailujen hinnat:
Lounaat: 15 €
Illallinen: 25 €
Aamiainen: 10 €
Saapuminen Kaidanojan Kartanolle:
Osoite: Vanhainkodintie 12, 21930 Uusikartano, Pöytyä
Pysäköintikartta: https://www.kulhuanpaakari.fi/uploads/ZFau1rcq/Parkkikartta2023.JPG
Majoitus:
Majoituksen voi varata suoraan Kaidanojan Kartanolta: kaidanojankartano@gmail.com tai 040 1244 302
Hotellihuoneet:
- 1 hlö 70 € / vrk
- 2 hlö 100 € / vrk
Iso hotellihuone:
- 1 hlö 90 € / vrk
- 2 hlö 120 € / vrk
Kerrossänkyhuoneet:
- 1 hlö 60 € / vrk
- 2 hlö 80 € / vrk
Asunnot:
- 1 hlö 150 € 1. vrk / 60 € seuraavat vrk
- 2 hlö 180 € 1. vrk / 80 € seuraavat vrk
Huonekuvaukset:
Twin tai double omalla kylpyhuoneella (6 huonetta)
Kartanon huone omalla kylpyhuoneella, twin tai double 140 cm ja 80 cm, televisio, jääkaappi. Hinta sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet.
Double omalla kylpyhuoneella (1 huone)
Kartanon huone omalla kylpyhuoneella, double 140 cm, televisio, jääkaappi. Hinta sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet.
3 hengen huone omalla kylpyhuoneella (1 huone)
Kartanon huone omalla kylpyhuoneella, kolme 80 cm sänkyä, televisio, jääkaappi. Hinta sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet.
2 hengen huone omalla kylpyhuoneella (1 huone)
Kartanon huone omalla kylpyhuoneella, kaksi 80 cm sänkyä, televisio, jääkaappi. Hinta sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet.
4 hengen huone jaetulla kylpyhuoneella (7 huonetta)
Kartanon huone, kaksi 90 cm leveää kerrossänkyä, jaetut vessat ja suihkut. Hinta sisältää liinavaatteet ja pyyhkeen. Käytössä TV-huone ja yhteistila.
Iso huone double omalla kylpyhuoneella (1 huone)
Kartanon huone isolla kylpyhuoneella, double 160 cm, televisio, jääkaappi. Hinta sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet.
Kalustettu kaksio (2 asuntoa)
Kartanon asunto, double 160 cm, vuodesohva 140 cm, televisio. Hinta sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet.
Lisätietoja Kaidanojan Kartanosta:
https://www.kulhuanpaakari.fi/
https://www.facebook.com/profile.php?id=61555290189653
—
Låt dig inspireras, nätverka och lär dig nya saker! Vinterdagarna för livsmedelsföretagare ordnas som en del av projektet Framtidens Matkedjor i Egentliga Finland (TuRVa), vars mål är att öka de finländska livsmedelsföretagens förmåga att förnya sig och anpassa sig till förändringar i verksamhetsmiljön, stödja utvecklingen av en hållbar livsmedelssektor och säkerställa livsmedelsföretagens konkurrenskraft även i framtiden.
Anmäl dig senast 25.2.2025: https://link.webropolsurveys.com/S/9A415F34578D3119
För mer information, kontakta Laura Varjotie, 044 045 6403, laura.varjotie@pji.fi
PROGRAM
Torsdag 6.3.2025
11-12 Lunch (på egen bekostnad)
12.15-12.30 Välkommen!
12.30-14.00 Seminariedel: (Artificiell) intelligens för produktion
Pekka Abrahamsson, professor, programvaruteknik, Tammerfors universitet
Piia Helenius, företagare, Villa Apollo
Sanja Heininen, affärsutvecklingsdirektör, CSO, Aitomore Oy & Aito Fresh Oy
14.00-14.30 Kaffe
14.30-16.00 Seminariedel: Ansvarsfull livsmedelskedja
Roy Norro, Norron Oy
Riitta Saloniemi, Saloniemen Juustola
16.00-17.00 Inkvartering och fritid
17.00 Middag (på egen bekostnad)
Fredag 7.3.2025
7.30-8.30 Frukost (på egen bekostnad)
8.30-11.00 Seminariedel: Utnyttjande av sidoflöden
Sari Mäkinen, Luonnonvarakeskus
Granger Simmons, Ukipolis
Anni Heijari, Meritalo
Seminariedel: Utveckling av budgivningskompetens
Riikka Leskinen, Valonia
Ari Heikkilä, Kaarea
Avslutning av evenemanget
11.00 Lunch (på egen bekostnad)
PRISER OCH BOENDE
Priser för måltider på egen bekostnad:
Lunch: 15 euro
Middag: 25 euro
Frukost: 10 euro
Ankomst till Kaidanoja Kartano:
Adress: Vanhainkodintie 12, 21930 Uusikartano, Pöytyä.
Boende:
Boende kan bokas direkt på Kaidanoja Kartano: kaidanojankartano@gmail.com eller 040 1244 302
Rum på hotellet:
– 1 person 70 € / dygn
– 2 personer 100 € / dygn
Stort hotellrum:
– 1 person 90 € / dygn
– 2 personer 120 € / dygn
Rum med våningssäng:
– 1 person 60 € / dygn
– 2 personer 80 € / dygn
Lägenheter:
– 1 person 150 € 1:a dagen / 60 € följande dagar
– 2 personer 180 € 1:a dagen / 80 € följande dagar
Rumsbeskrivningar och mer information finns i länkarna nedan: