Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Salmonellavapauden merkitys kotimaisessa broilerituotannossa

9.4.2025 | 11:30 - 16:00

Tervetuloa Salmonellavapauden merkitys kotimaisessa broilerituotannossa -tilaisuuteen Risto Ryti -saliin Huittisiin 9.4.2025.

Ohjelma:

11.30 Lounas

12.30 Tilaisuuden avaus, Jarmo Seikola, HKFoods

12.40 Miksi vastustamme salmonellaa? Ruska Rimhanen-Finne, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

13.30 Salmonellavapauden merkitys kotimaisessa broilerituotannossa, Ina Toppari, Eläinten terveys ETT ry, Vastuuki -hanke

14.00 Kahvi

14.30 Salmonellan vaikutus broileritilan talouteen, tuottajapuheenvuoro

15.00 Salmonellaa haudontamunissa – syksyn tautitapaus emoketjun ja hautomon näkökulmista, Hanna Hamina, DanHatch

15.30 Viranomaisen rooli salmonellatapauksessa, Sirpa Kiviruusu ja Susanna Pesonen, Ruokavirasto

16.00 Päätössanat, Jarmo Seikola, HKFoods

Muutokset ohjelmassa ovat mahdollisia. Tilaisuuden osallistujille tarjotaan lounas ja kahvit, joita varten ilmoittautumiset ti 1.4. mennessä tämän linkin kautta. Tervetuloa!

Lisätietoja tilaisuudesta antaa:
Vilhelmiina Karvo, Pyhäjärvi-instituutti
puh. 044 779 5420, vilhelmiina.karvo@pji.fi

Tilaisuus järjestetään osana Pyhäjärvi-instituutin Broileritilojen liiketoiminta- ja johtamisosaaminen -hanketta, jota rahoitetaan Europan maaseuturahastosta Satakunnan ja Varsinais-Suomen ELY-keskusten kautta. Yksityistä rahoitusta hanke on saanut HKFoods Finland Oy:ltä.

Toteuttamisessa on tehty yhteistyötä ETT:n Vastuuki -hankkeen kanssa, joka saa rahoitusta Maa- ja metsätalousministeriöltä.

Details

Date:
9.4.2025
Time:
11:30 - 16:00

Venue

Risto Ryti -sali, Satakunnan ammattikorkeakoulu
Risto Rytin katu 70
Huittinen, 32700 Finland
+ Google Map