
- This event has passed.
Salmonellavapauden merkitys kotimaisessa broilerituotannossa
9.4.2025 | 11:30 - 16:00

Tervetuloa Salmonellavapauden merkitys kotimaisessa broilerituotannossa -tilaisuuteen Risto Ryti -saliin Huittisiin 9.4.2025.
Ohjelma:
11.30 Lounas
12.30 Tilaisuuden avaus, Jarmo Seikola, HKFoods
12.40 Miksi vastustamme salmonellaa? Ruska Rimhanen-Finne, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos
13.30 Salmonellavapauden merkitys kotimaisessa broilerituotannossa, Ina Toppari, Eläinten terveys ETT ry, Vastuuki -hanke
14.00 Kahvi
14.30 Salmonellan vaikutus broileritilan talouteen, tuottajapuheenvuoro
15.00 Salmonellaa haudontamunissa – syksyn tautitapaus emoketjun ja hautomon näkökulmista, Hanna Hamina, DanHatch
15.30 Viranomaisen rooli salmonellatapauksessa, Sirpa Kiviruusu ja Susanna Pesonen, Ruokavirasto
16.00 Päätössanat, Jarmo Seikola, HKFoods
Muutokset ohjelmassa ovat mahdollisia. Tilaisuuden osallistujille tarjotaan lounas ja kahvit, joita varten ilmoittautumiset ti 1.4. mennessä tämän linkin kautta. Tervetuloa!
Lisätietoja tilaisuudesta antaa:
Vilhelmiina Karvo, Pyhäjärvi-instituutti
puh. 044 779 5420, vilhelmiina.karvo@pji.fi
Tilaisuus järjestetään osana Pyhäjärvi-instituutin Broileritilojen liiketoiminta- ja johtamisosaaminen -hanketta, jota rahoitetaan Europan maaseuturahastosta Satakunnan ja Varsinais-Suomen ELY-keskusten kautta. Yksityistä rahoitusta hanke on saanut HKFoods Finland Oy:ltä.
Toteuttamisessa on tehty yhteistyötä ETT:n Vastuuki -hankkeen kanssa, joka saa rahoitusta Maa- ja metsätalousministeriöltä.