
Salmonellavapauden merkitys kotimaisessa broilerituotannossa
9.4.2025 | 11:30 - 16:00

Tervetuloa Salmonellavapauden merkitys kotimaisessa broilerituotannossa -tilaisuuteen Risto Ryti -saliin Huittisiin 9.4.2025.
Tilaisuus alkaa klo 11.30 osallistujille tarjottavalla lounaalla, jonka jälkeen kuulemme monipuolisia puheenvuoroja kotimaisen tuotannon salmonellavapauden merkityksestä.
Lopullinen ohjelma tarkentuu lähiaikoina, mutta halukkaat voivat jo ilmoittautua tämän linkin kautta.
Tervetuloa!
Lisätietoja tilaisuudesta antaa Vilhelmiina Karvo
(puh. 044 779 5420, vilhelmiina.karvo@pji.fi)
Tilaisuus järjestetään osana Pyhäjärvi-instituutin Broileritilojen liiketoiminta- ja johtamisosaaminen -hanketta, jota rahoitetaan Europan maaseuturahastosta Satakunnan ja Varsinais-Suomen ELY-keskusten kautta. Yksityistä rahoitusta hanke on saanut HKFoods Finland Oy:ltä.
Toteuttamisessa on tehty yhteistyötä ETT:n Vastuuki -hankkeen kanssa, joka saa rahoitusta Maa- ja metsätalousministeriöltä.