Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Satakuntalaisen ruokaketjun ilmastokestävyysohjelma – Työpaja käytännön toimenpiteistä

22.11.2022 | 09:30 - 11:30

Tervetuloa tiistaina 22.11.2022 klo 9.30-11.30 viimeistelemään satakuntalaisen ruokaketjun ilmastokestävyysohjelman uusia toimenpiteitä! Toimenpiteet pohjautuvat laajaan kyselyyn, jossa selvitettiin ruokaketjun yritysten näkemyksiä bio- ja kiertotalouden nykytilanteesta ja tulevaisuuden kehittämistarpeista. Työpajan tulosten perusteella syntyy maakunnan yhteinen näkemys tulevaisuuden kehittämistarpeista satakuntalaisten ruokaketjun yritysten bio- ja kiertotalouden edistämiseksi, joten näkemyksesi aiheeseen on tärkeä! Toimenpideohjelma ohjaa maakunnassa käytettävissä olevien resurssien tehokasta kohdentamista.

Tilaisuus järjestetään Teams-alustalla.

Ohjelma (lataa tulostettava ohjelma tästä):

9.30 Tilaisuuden avaus, Sisältöjohtaja Marko Jori, Pyhäjärvi-instituutti
9.40 Elintarvikeketjun huoltovarmuuden kehittäminen, Asiantuntija Reija Hietala, Pyhäjärvi-instituutti
10.00 Kaupan näkemys – Mitä Satakunta syö vuonna 2025?, Jussi Kaartinen, Satakunnan Osuuskauppa
10.20-11.30 Työpaja: Ilmasto- ja kiertotaloustyön kehittäminen – teoriasta ratkaisuihin

Ilmoittaudu mukaan 20.11.2022 mennessä tästä linkistä.
Teams -linkki lähetetään sähköpostitse ennen tilaisuutta.

 

Venue

Webinaari

Organizer

Satafood Kehittämisyhdistys ry