Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Suomalaisen elintarvikeketjun varautuminen kriiseissä

1.6.2022 | 12:30 - 13:45

Koronapandemia, vuoden 2021 heikko viljasato, elintarviketuotannon kustannusten voimakas nousu ja Ukrainan sota ovat eri mittakaavaisia kriisejä, jotka vaikuttavat elintarvikeketjuun ja sen huoltovarmuuteen.

Pyhäjärvi-instituutti ja Tampereen yliopisto kutsuu Sinut kuulemaan asiantuntijoiden esityksiä ja keskustelemaan keskiviikkona 1.6.2022 klo 12.30-13.45

Ohjelma:

12.30          Pyhäjärvi-instituutin sisältöjohtaja Marko Jori avaa tilaisuuden

12.35           eKETJU: tuottajien, elintarviketeollisuuden ja vähittäiskaupan kehittämisehdotuksia kriisitilanteessa. Kehittämispäällikkö Sauli Jaakkola, Pyhäjärvi-instituutti

12.45           Ruokavalintojen muutokset koronapandemian aikana – terveysnäkökulma. Tutkijatohtori Laura Salmivaara, Helsingin yliopisto

13.00           Elintarviketuotannon varautuminen kriiseihin, mikä on ELVAR-ryhmien rooli? Varautumiskoordinaattori Matti Niskanen, Varsinais-Suomen ELY-keskus

13.15            Kommenttipuheenvuoro: Elintarviketeollisuuden tuotantotoimintojen jatkuvuuden hallinta. Liiketoimintajohtaja Petri Toivola, HKScan

13.25            Keskustelu

13.45            Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu 31.5. mennessä: https://link.webropol.com/s/elintarviketjun-varautuminen

eKETJU-hanketta rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) Satakuntaliiton kautta. Hankkeen toteuttavat Pyhäjärvi-instituutti ja Tampereen yliopisto 2021-2023

Details

Date:
1.6.2022
Time:
12:30 - 13:45

Venue

Webinaari

Organizers

Pyhäjärvi-instituutti
Tampereen yliopisto