Tulevaisuuden ruokaketjut
27.1.2025 | 13:00 - 16:30
Tervetuloa innostavaan iltapäivätilaisuuteen, jossa käsitellään tulevaisuuden ruokaketjuja! Tämä tilaisuus on suunnattu kaikille ruokasektorin yrittäjille ja kehittäjille. Tavoitteenamme on edistää yritysten uusiutumista, muutosvalmiutta, innovaatiokykyä ja kumppanuuksia sekä digitaalisaation ja tekoälyn tuomia mahdollisuuksia ja tärkeyttä liiketoiminnassa.
Tilaisuudessa käsitellään ajankohtaisia aiheita, ja ideatorilla sparrataan ja ideoidaan tulevaa. Tule mukaan vaikuttamaan ja jakamaan ajatuksia!
Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittaudu viimeistään 20.1.2025: https://www.lyyti.fi/reg/Erottuva_elintarvike__kick_off_0906
Ohjelma
klo 12.30
Ovet avautuvat, mahdollisuus tutustua ideatoriin ja verkostoitumista sekä kahvitarjoilu.
klo 13.00
- Tervetuloa
Henna Kyyrä, Yrityssalo - Keynote-puheenvuoro: “Menestystuotteen ABC – ideasta kaupalliseksi innovaatioksi”
Suvi Luoma, FoodwestMiten kehitetään tulevaisuuden menestystuote, joka valloittaa kuluttajien sydämet? Suvi Luoma avaa puheenvuorossaan tuotekehityksen mahdollisuuksia ja sudenkuoppia, sekä kertoo konseptoinnin merkityksestä uuden tuotteen kehittämisessä.
- Yrityscaset:
“Tahinismoothien tarina Suomalainen menestysresepti kisassa 2023 – tärkeimmät opit tai miten kehittää tuote ideasta tuotteeksi 6 kuukaudessa?”
Kaisa Somerpalo, Tiktok & Instagram: elintarvikemuija“Munaxin iInnovatiivinen tuotekehitystarina”
Matti Nyfors, Munax - Sparrausohjelmat, tilaisuudet ja tapahtumat yrityksille kevät 2025
Mervi Louhivaara, Pyhäjärvi-instituutti
klo 15.00
Verkostoitumiskahvitauko lähiruokatarjoiluilla ja toimijoiden ideatori.
Osallistujilla on erinomainen tilaisuus verkostoitua ja nauttia herkullisista lähiruokatarjoiluista. Ideatorilla esittäytyvät kaikki Tulevaisuuden ruokaketjut Varsinais-Suomessa (TurVa)-hankkeen toteuttajat ja olemme valmiina vastaamaan kysymyksiin ja keskustelemaan tulevista tilaisuuksista ja tavoitteista. Tämä on loistava mahdollisuus saada tietoa tulevista sparrausohjelmista sekä jakaa omia näkemyksiä ja kehitysideoita. Verkostoitumiskahvitauko on suunniteltu vuorovaikutuksen ja yhteistyön edistämiseksi, ja se tarjoaa tilaisuuden tuoda esiin omia ajatuksia ja kuulla muiden näkemyksiä.
- Ruokatrendien muutos vuosien varrella, sekä tulevat trendit maailmalta
Kirsi Viljanen, MM
klo 16.30
Tilaisuus päättyy