Kevään uutiskirje on julkaistu

Tiedätkö mitä Pyhäjärvi-instituutti tekee? Tiedätkö mitä alkutuotannon tapahtumia on alueellamme järjestetty? Onko sinulla tiedossa viimeisimmät vedenlaatutiedot Säkylän Pyhäjärvestä? Huomasitko uusimman podcastin lähiruoasta? Sosiaalisen median kanavissa uutiset helposti uppoavat massaan ja nettisivujen ajankohtaiset antavat vain kapean kuvan sen hetkisestä toiminnasta. On ehkä vaikea yhdistää Pyhäjärvi-instituutin, JOKIohjelman, Pyhäjärven suojeluohjelman ja InnoAgron tapahtuma-, julkaisu-, hanke- ja viestintätoimia kokonaisuudeksi?

Pyhäjärvi-instituutin toimintaa kerätään nyt uutiskirjeen muotoon kahdesti vuodessa. Ensimmäinen uutiskirje on nyt julkaistu ja pääset lukemaan sen tästä linkistä.

Aiheina:

  • Kestävän kehityksen asiantuntijat tapasivat Ympäristövastuullisuuden teemapäivässä
  • Happamat sulfaattimaan animaation muodossa
  • Jalostavat elintarvikeyritykset -tilastot 2023 Varsinais-Suomesta ja Satakunnasta
  • Opas luomuvihannetuotannon kasvinsuojelusta on julkaistu!
  • Eurajoen vesistöalue mukana kansainvälisessä julkaisussa
  • Isosorsimon niittotöiden ohjeistuksesta opas Yläneenjoelle
  • VesiKestävä-hanke vauhdittaa metsätalouden vesienhallintaa kuntametsissä
  • Köyliönjärven kunnostussuunnitelma valmistui
  • Mikä on Living Lab?

Seuraava uutiskirje ilmestyy syys-lokakuussa. Tilaa uutiskirjeemme ja saat tiivistetyn paketin toiminnastamme sähköpostiisi.

Uutiskirjetilaukseen pääset tästä: https://link.webropol.com/s/uutiskirjetilaus

Samasta linkistä pääset jättämään myös lisätietoa, mikäli haluat kohdennettua viestintää tietystä aihealueesta. Tällöin lähetämme tietoa sinulle kyseisen aihepiirin tapahtumista ja esimerkiksi julkaisuista nopeammalla aikataululla.