Maatalouden asiantuntijaksi Pyhäjärvi-instituuttiin

Maatalouden asiantuntijaksi Pyhäjärvi-instituuttiin Haemme edelläkävijäjoukkoomme Pyhäjärvi-instituuttisäätiöön Kauttualle

MAATALOUDEN ASIANTUNTIJAA

kehittämään kanssamme ekologisesti kestävää ruoantuotantoa. Työsi sisältää monialaisia hanketöitä erityisesti ruokaketjuun ja vesiensuojeluun liittyvissä hankkeissa. Tehtäviisi kuuluvat maanviljelyyn sekä maan kasvukunnon kehittämiseen liittyvät asiantuntijatyöt erityisesti ympäristönäkökulmia- ja ratkaisuja hyödyntäen.

Tulet työskentelemään pääosin BioEväät – maan kasvukunnon ja vesitalouden parantaminen -hankkeessa, Älykkäät kastelumenetelmät alkutuotannossa -hankkeessa ja Green Future of Satakunta -hankkeessa. Hankkeet saavat rahoituksensa Manner-Suomen maaseudun kehittämisrahasta Satakunnan ELY-keskuksen kautta.

ODOTAMME
perusosaamista alkutuotannosta, maanviljelyn tekniikasta ja maatalouden liiketaloudesta
valmiuksia ja kiinnostusta toimia erityisesti peltomaan kasvukunnon asiantuntijatehtävissä
aiempaa kokemusta maatalouden asiantuntijatehtävistä ja siihen liittyvästä hanketyöstä
erinomaista kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa sekä hyviä IT-taitoja
joustavuutta, luotettavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
luonnonvara-alan tai muuta soveltuvaa korkeakoulututkintoa
TARJOAMME
monipuolisen työn kehitysmyönteisessä säätiössä, joka jatkuvasti etsii uusinta tietoa tulevaisuuden ruoantuotannon turvaamiseksi
mahdollisuuden kehittyä
ruoka- ja vesienhoitoalan asiantuntijoista koostuvan työyhteisön
mahdollisuuden työskennellä laajan ja osaavan sidosryhmäverkoston kanssa

Tehtävä on kokopäiväinen ja määräaikainen. Myös osa-aikainen työaika ja määräaikaisuuden pituus (6–12 kk) neuvoteltavissa. Työ edellyttää sinulta ajokorttia, omaa autoa ja valmiutta tarvittaessa iltatöihin.

LISÄTIEDOT/YHTEYSTIEDOT

Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 29.1.2020 klo 15.30 mennessä osoitteeseen toimisto@pji.fi.
Lisätietoja saat asiantuntija Sauli Jaakkolalta, puhelin 044 045 6423 tai sähköpostitse sauli.jaakkola@pji.fi tai kehittämispäällikkö Marko Jorilta, puhelin 050 380 1621, sähköposti marko.jori@pji.fi.