
Kasvua ja hyvinvointia broileritiloilla osa 2, Huittinen

Tervetuloa Muuttuvan maatalouden tulevaisuus -koulutuskokonaisuutemme tuotantosuuntaiseen koulutukseen ”Kasvua ja hyvinvointia broileritiloilla osa 2”. Tilaisuus järjestetään 20.1.2026 klo 13-15.30 Huittisten kaupungintalolla (Risto Rytin katu 36, Huittinen). Tilaisuus järjestetään vain läsnätilaisuutena. Etäosallistumismahdollisuutta ei ole.
Ohjelma:
Avauspuheenvuoro, Sanna Lipping, Pyhäjärvi-instituutti
Broileritila työnantajana, Riikka Koskinen, Töitä Suomesta
Tuottajan hyvinvoinnista huolehtiminen, Päivi Rekola, Mela
Työnantajan vastuut ja velvollisuudet, Vilhelmiina Karvo, Pyhäjärvi-instituutti
Mitä merkitsee sosiaalinen ehdollisuus?, Päivi Anttonen, AVI
Tilaisuuden päätös, Sanna Lipping, Pyhäjärvi-instituutti
Ilmoittaudu mukaan 16.1. mennessä tästä linkistä: linkki julkaistaan myöhemmin
Tämä tilaisuus on osa viiden koulutuksen koulutuskokonaisuutta ”Muuttuvan maatalouden tulevaisuus – kannattavuus, haasteet ja ratkaisuja”. Koulutuskokonaisuus tarjoaa käytännönläheisiä koulutuksia eri puolilla Suomea – sekä paikan päällä että etänä. Osallistuminen antaa tilallisille ajantasaista tietoa maatalouden ajankohtaisista kysymyksistä. Koulutuksen (kolme-viisi koulutusta) suorittamisesta myönnetään osallistumistodistus.
Tule kuulemaan, oppimaan ja keskustelemaan!
Koulutuskokonaisuus järjestetään osana ”Ilmastokestävä ja vastuullinen lihantuotanto”-hanketta. Hankkeen päätoteuttaja on Pyhäjärvi-instituutti ja yhteistyötahona toimii HKFoods Finland Oy.