
Kasvua ja hyvinvointia nautatiloilla osa 2, Siilinjärvi

Tervetuloa Muuttuvan maatalouden tulevaisuus -koulutuskokonaisuutemme tuotantosuuntaiseen koulutukseen ”Kasvua ja hyvinvointia nautatiloilla osa 2”. Tilaisuus järjestetään 28.1. klo 13-15.30 Kylpylähotelli Kunnonpaikassa (Jokiharjuntie 3, Vuorela). Tilaisuus järjestetään vain läsnätilaisuutena. Etäosallistumismahdollisuutta ei ole.
Ohjelma:
Avauspuheenvuoro, Sanna Lipping, Pyhäjärvi-instituutti
Nautojen hyöty luonnon monimuotoisuudelle, Sanna Lipping, Pyhäjärvi-instituutti
Vasikkakuolleisuus, Tuire Tuukkanen, HKFoods
Nautojen hyvinvointi, Ann-Helena Hokkanen, Helsingin yliopisto
Loppukeskustelu ja tilaisuuden päätös, Sanna Lipping, Pyhäjärvi-instituutti
Ilmoittaudu mukaan 25.1. mennessä tästä linkistä: https://link.webropol.com/ep/kasvua-ja-hyvinvointia-280126
Tämä tilaisuus on osa viiden koulutuksen koulutuskokonaisuutta ”Muuttuvan maatalouden tulevaisuus – kannattavuus, haasteet ja ratkaisuja”. Koulutuskokonaisuus tarjoaa käytännönläheisiä koulutuksia eri puolilla Suomea – sekä paikan päällä että etänä. Osallistuminen antaa tilallisille ajantasaista tietoa maatalouden ajankohtaisista kysymyksistä. Koulutuksen (kolme-viisi koulutusta) suorittamisesta myönnetään osallistumistodistus.
Tule kuulemaan, oppimaan ja keskustelemaan!
Koulutuskokonaisuus järjestetään osana ”Ilmastokestävä ja vastuullinen lihantuotanto”-hanketta. Hankkeen päätoteuttaja on Pyhäjärvi-instituutti ja yhteistyötahona toimii HKFoods Finland Oy.