
- Tämä tapahtuma on mennyt.
Kasvua ja hyvinvointia sikatiloilla osa 1, Loimaa

Tervetuloa Muuttuvan maatalouden tulevaisuus -koulutuskokonaisuutemme ensimmäiseen tuotantosuuntaiseen koulutukseen ”Kasvua ja hyvinvointia sikatiloilla”. Tilaisuus järjestetään 20.11. klo 14-16.30 Loimaalla Suomen Maatalousmuseo Sarkan tiloissa (Vanhankirkontie 383, Loimaa). Tilaisuus järjestetään vain läsnätilaisuutena. Etäosallistumismahdollisuutta ei ole.
Ohjelma:
Avauspuheenvuoro, Sanna Lipping, Pyhäjärvi-instituutti
Eläinten hyvinvoinnin todentaminen ruokaketjussa, Elina Välimäki, HKFoods
Eläinten hyvinvointi – käytäntö ja todentaminen maatilalla, Elina Välimäki, HKFoods
Viljelykierron monipuolistamisen taloudellinen hyöty ja riskien hallinta, Eero Mäkipää, Pyhäjärvi-instituutti
Tuottajakokemus: rukiin käyttö lihasian rehuviljana, Jarno Alitalo
Tilaisuuden päätös, Sanna Lipping, Pyhäjärvi-instituutti
Ilmoittaudu mukaan 16.11. mennessä tästä linkistä: https://link.webropol.com/ep/kasvua-ja-hyvinvointia-201125
Kasvua ja hyvinvointia sikatiloilla osa 2 -koulutus järjestetään 22.1.2026 Loimaalla (Suomen Maatalousmuseo Sarka, Vanhankirkontie 383, Loimaa). Koulutuksen tapahtumasivu löytyy tästä: https://pyhajarvi-instituutti.fi/tapahtuma/kasvua-ja-hyvinvointia-sikatiloilla-osa-2-loimaa/
Tämä tilaisuus on osa viiden koulutuksen koulutuskokonaisuutta ”Muuttuvan maatalouden tulevaisuus – kannattavuus, haasteet ja ratkaisuja”. Koulutuskokonaisuus tarjoaa käytännönläheisiä koulutuksia eri puolilla Suomea – sekä paikan päällä että etänä. Osallistuminen antaa tilallisille ajantasaista tietoa maatalouden ajankohtaisista kysymyksistä. Koulutuksen (kolme-viisi koulutusta) suorittamisesta myönnetään osallistumistodistus.
Tule kuulemaan, oppimaan ja keskustelemaan!
Koulutuskokonaisuus järjestetään osana ”Ilmastokestävä ja vastuullinen lihantuotanto”-hanketta. Hankkeen päätoteuttaja on Pyhäjärvi-instituutti ja yhteistyötahona toimii HKFoods Finland Oy.