Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kierrätysravinteiden haasteet ja mahdollisuudet kasvinviljelyssä

8.4.2024 | 09:00 - 12:00

ihmiset pellolla

Tervetuloa keskustelemaan alueen elintarviketeollisuuden sivuvirroista ja niistä johdetuista kierrätysravinteista. Tilaisuus järjestetään maanantaina 8.4. klo 9-12 Ravintola Myllynkiven Multivisio-tilassa (Kivenhakkaajantie, Säkylä).

Ohjelmassa: 

9.00 Aamukahvit
9.15 Yhteistyöverkostomme elintarviketeollisuuden sivuvirtojen hyödyntämiseksi, Reija Hietala, Pyhäjärvi-instituutti
9.30 Sivuvirroista arvojakeiksi – Biopaja, Johanna Laakso, Luonnonvarakeskus
9.45 Huomioita sivuvirtojen hyötykäyttömahdollisuuksista, Jenni Sarviluoma, Apetit Ruoka Oy
10.00 Kierrätysravinteiden mahdollisuudet ja haasteet viljelijälle, Jenni Ylikahri, Kiertoravinne Oy
10.15 Näkökulmia kierrätysravinteiden haasteista ja mahdollisuuksista, keskustelua johdattaa Sauli Jaakkola, Pyhäjärvi-instituutti
Puheenvuoroissa mukana mm. viljelijät ja edustajat seuraavista organisaatioista Ruokavirasto, Sokerijuurikkaan Tutkimuskeskus, Perunantutkimuslaitos ja Finnamyl Oy
10.45 Yhteenveto ja yhteistyöverkoston toiminnan seuraavat askeleet, Pekka Maijala, Pyhäjärvi-instituutti
11.00 Verkostoitumista hyvän ruoan merkeissä

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä 5.4. mennessä: https://link.webropol.com/s/delisoil

Tilaisuus järjestetään osana DeliSoil – Delivering safe, sustainable, tailored & societally accepted soil improvers from circular food production processes for boosting soil health -hanketta.

 

delisoil logo         eu-lippu co-funded Sveitsi

Details

Date:
8.4.2024
Time:
09:00 - 12:00
Website:
https://link.webropol.com/s/delisoil