
- Tämä tapahtuma on mennyt.
Maatalous murroksessa – perstuntumasta täsmäviljelyyn, Siilinjärvi

Tervetuloa ”Maatalous murroksessa osa 1 – perstuntumasta täsmäviljelyyn” -koulutukseemme Kylpylähotelli Kunnonpaikkaan (Jokiharjuntie 3, 70910 Vuorela) 8.10.2025 klo 13-15! Tilaisuudessa kuulemme mm. lannoituksesta ja peltojen vesienhallinnasta sekä siitä, miksi vastuullisuusteemat ovat ruokataloille välttämättömiä. Lisäksi pääsemme kuulemaan, miten luonnon omia prosesseja voidaan hyödyntää viljelyn apuna.
Ohjelma:
Tilaisuuden avaus, Sanna Lipping, Pyhäjärvi-instituutti
Miksi vastuullisuusteemat ovat ruokatalolle välttämättömiä, Sami-Jussi Talpila, HKFoods
Kuinka saan kaiken hyödyn irti viljan lannoituksesta, Anna-Kaisa Salovaara, Yara
Peltojen vesienhallinta, Jari Ruski, Pyhäjärvi-instituutti
Viljelyä muuttuvassa maailmassa – luonnonprosessit viljelijän apuna (osa 1), Sanna Lipping, Pyhäjärvi-instituutti
Ilmoittaudu mukaan Siilinjärven Vuorelassa, Kylpylähotelli Kunnonpaikan tiloissa 8.10. klo 13-15 järjestettävään tilaisuuteen viimeistään 5.10. tästä linkistä: https://link.webropol.com/ep/maatalous-murroksessa-1-081025
Etäosallistujien ilmoittautumisia otamme vastaan 6.10. saakka.
Tämä tilaisuus on osa viiden koulutuksen koulutuskokonaisuutta ”Muuttuvan maatalouden tulevaisuus – kannattavuus, haasteet ja ratkaisuja”. Koulutuskokonaisuus tarjoaa käytännönläheisiä koulutuksia eri puolilla Suomea – sekä paikan päällä että etänä. Osallistuminen antaa tilallisille ajantasaista tietoa maatalouden ajankohtaisista kysymyksistä. Koulutuksen (kolme-viisi koulutusta) suorittamisesta myönnetään osallistumistodistus.
Tule kuulemaan, oppimaan ja keskustelemaan!
Koulutuskokonaisuus järjestetään osana ”Ilmastokestävä ja vastuullinen lihantuotanto”-hanketta. Hankkeen päätoteuttaja on Pyhäjärvi-instituutti ja yhteistyötahona toimii HKFoods Finland Oy.