
Täyden satopotentiaalin saavuttaminen, Pohjois-Karjala
17.6.2025 | 14:00 - 16:00

Tervetuloa pellonpiennartapahtumaan (Voudinsuo 5, 83400 Liperi) 17.6.2025 klo 14-16! Tapahtumassa kuulemme mm. maaperän kasvukunnosta ja lannoituksen optimoinnista. Lisäksi pääsemme kuulemaan lihan markkinakatsauksesta ja kokemuksia rehuherneestä viljelykierrossa.
Ohjelma:
Tilaisuuden avaus, Sanna Lipping, Pyhäjärvi-instituutti
Lihamarkkinakatsaus, Nina Vanhapelto, HKFoods
Maaperän kasvukunto vuonna 2025, Jari Huikuri, ProAgria
Lannoituksen ja kasvinsuojelun täyden potentiaalin saavuttaminen, puhuja tarkentuu
Viljelijäpuheenvuoro: Rehuherneen hyödyt ja haitat, Touko Laukkanen, viljelijä
Keskustelua virvokkeiden lomassa. HKFoodsin makkaratarjoilu.
Tilaisuuden päättäminen, Oskari Lahtinen, HKFoods
Ilmoittautuminen tarjoilun vuoksi 13.6. mennessä tästä linkistä: https://link.webropol.com/s/pellonpiennar-17062025
Tämä tilaisuus on osa viiden koulutuksen koulutuskokonaisuutta ”Muuttuvan maatalouden tulevaisuus – kannattavuus, haasteet ja ratkaisuja”. Koulutuskokonaisuus tarjoaa käytännönläheisiä koulutuksia eri puolilla Suomea – sekä paikan päällä että etänä. Osallistuminen antaa tilallisille ajantasaista tietoa maatalouden ajankohtaisista kysymyksistä. Koulutuksen (kolme-viisi koulutusta) suorittamisesta myönnetään osallistumistodistus.
Tule kuulemaan, oppimaan ja keskustelemaan!
Koulutuskokonaisuus järjestetään osana ”Ilmastokestävä ja vastuullinen lihantuotanto”-hanketta. Hankkeen päätoteuttaja on Pyhäjärvi-instituutti ja yhteistyötahona toimii HKFoods Finland Oy.