Loading Events

« All Events

Täyden satopotentiaalin saavuttaminen, Pohjois-Karjala

17.6.2025 | 14:00 - 16:00

koulutusmainos

Tervetuloa pellonpiennartapahtumaan (Voudinsuo 5, 83400 Liperi) 17.6.2025 klo 14-16! Tapahtumassa kuulemme mm. maaperän kasvukunnosta ja lannoituksen optimoinnista. Lisäksi pääsemme kuulemaan lihan markkinakatsauksesta ja kokemuksia rehuherneestä viljelykierrossa.

Ohjelma:

Tilaisuuden avaus, Sanna Lipping, Pyhäjärvi-instituutti

Lihamarkkinakatsaus, Nina Vanhapelto, HKFoods

Maaperän kasvukunto vuonna 2025, Jari Huikuri, ProAgria

Lannoituksen ja kasvinsuojelun täyden potentiaalin saavuttaminen, puhuja tarkentuu

Viljelijäpuheenvuoro: Rehuherneen hyödyt ja haitat, Touko Laukkanen, viljelijä

Keskustelua virvokkeiden lomassa. HKFoodsin makkaratarjoilu.

Tilaisuuden päättäminen, Oskari Lahtinen, HKFoods

Ilmoittautuminen tarjoilun vuoksi 13.6. mennessä tästä linkistä: https://link.webropol.com/s/pellonpiennar-17062025


Tämä tilaisuus on osa viiden koulutuksen koulutuskokonaisuutta ”Muuttuvan maatalouden tulevaisuus – kannattavuus, haasteet ja ratkaisuja”. Koulutuskokonaisuus tarjoaa käytännönläheisiä koulutuksia eri puolilla Suomea – sekä paikan päällä että etänä. Osallistuminen antaa tilallisille ajantasaista tietoa maatalouden ajankohtaisista kysymyksistä. Koulutuksen (kolme-viisi koulutusta) suorittamisesta myönnetään osallistumistodistus.

Tule kuulemaan, oppimaan ja keskustelemaan!

Koulutuskokonaisuus järjestetään osana ”Ilmastokestävä ja vastuullinen lihantuotanto”-hanketta. Hankkeen päätoteuttaja on Pyhäjärvi-instituutti ja yhteistyötahona toimii HKFoods Finland Oy.

Details

Date:
17.6.2025
Time:
14:00 - 16:00
Event Category:
Website:
https://link.webropol.com/s/pellonpiennar-17062025

Venue

Voudinsuo 5, Liperi
Voudinsuo 5
Liperi, 83400
+ Google Map