Loading Events

« All Events

Täyden satopotentiaalin saavuttaminen, Varsinais-Suomi

19.6.2025 | 14:00 - 16:00

koulutusmainos

Tervetuloa pellonpiennartapahtumaan hernepellon laidalle (Kytömaanhaara 354, Loimaa) 19.6.2025 klo 14-16! Tapahtumassa kuulemme mm. maaperän kasvukunnosta ja lannoituksen optimoinnista ja kasvinsuojelusta. Lisäksi pääsemme kuulemaan kokemuksia rehuherneestä ja öljykasveista viljelykierrossa.

Ohjelma:

Tilaisuuden avaus, Sanna Lipping, Pyhäjärvi-instituutti

Lihamarkkinakatsaus, Esa Heikkilä, HKFoods

Maaperän kasvukunto vuonna 2025, Jarkko Storberg, ProAgria

Lannoituksen ja kasvinsuojelun täyden potentiaalin saavuttaminen, Mika Hyövelä, Viljelijän Berner

Tuottajien kokemuksia rehuherneestä ja öljykasveista viljelykierrossa, sikatuottajat Jarmo Onnela ja Marko Onnela

Keskustelua virvokkeiden lomassa

Tilaisuuden päättäminen, Oskari Lahtinen, HKFoods

Ilmoittautuminen tarjoilun vuoksi 16.6. mennessä tästä linkistä: https://link.webropol.com/s/pellonpiennar-19062025


Tämä tilaisuus on osa viiden koulutuksen koulutuskokonaisuutta ”Muuttuvan maatalouden tulevaisuus – kannattavuus, haasteet ja ratkaisuja”. Koulutuskokonaisuus tarjoaa käytännönläheisiä koulutuksia eri puolilla Suomea – sekä paikan päällä että etänä. Osallistuminen antaa tilallisille ajantasaista tietoa maatalouden ajankohtaisista kysymyksistä. Koulutuksen (kolme-viisi koulutusta) suorittamisesta myönnetään osallistumistodistus.

Tule kuulemaan, oppimaan ja keskustelemaan!

Koulutuskokonaisuus järjestetään osana ”Ilmastokestävä ja vastuullinen lihantuotanto”-hanketta. Hankkeen päätoteuttaja on Pyhäjärvi-instituutti ja yhteistyötahona toimii HKFoods Finland Oy.

Details

Date:
19.6.2025
Time:
14:00 - 16:00
Website:
https://link.webropol.com/s/pellonpiennar-19062025

Venue

Kytömaanhaara 354, Loimaa
Kytömaanhaara 354
Niinijoki, 32410
+ Google Map