Loading Events

« All Events

Täyden satopotentiaalin saavuttaminen, Satakunta

26.6.2025 | 14:00 - 16:00

koulutusmainos

Tervetuloa pellonpiennartapahtumaan (Lavilanrantatie 146, Eurajoki) 26.6.2025 klo 14-16! Tapahtumassa kuulemme mm. maaperän kasvukunnosta ja lannoituksen optimoinnista ja kasvinsuojelusta. Lisäksi pääsemme kuulemaan kokemuksia rehuherneestä ja öljykasveista viljelykierrossa.

Ohjelma:

Tilaisuuden avaus, Sanna Lipping, Pyhäjärvi-instituutti

Lihamarkkinakatsaus, Jarmo Seikola, HKFoods

Maaperän kasvukunto vuonna 2025, Jarkko Storberg, ProAgria

Lannoituksen ja kasvinsuojelun täyden potentiaalin saavuttaminen, Mika Hyövelä, Viljelijän Berner 

Tuottajien kokemuksia rehuherneestä ja öljykasveista viljelykierrossa, broilerituottajat Ida Väkiparta ja Iiro Salonen

Keskustelua virvokkeiden lomassa

Tilaisuuden päättäminen, Oskari Lahtinen, HKFoods

Ilmoittautuminen tarjoilun vuoksi 23.6. mennessä tästä linkistä: https://link.webropol.com/s/pellonpiennar-26062025


Tämä tilaisuus on osa viiden koulutuksen koulutuskokonaisuutta ”Muuttuvan maatalouden tulevaisuus – kannattavuus, haasteet ja ratkaisuja”. Koulutuskokonaisuus tarjoaa käytännönläheisiä koulutuksia eri puolilla Suomea – sekä paikan päällä että etänä. Osallistuminen antaa tilallisille ajantasaista tietoa maatalouden ajankohtaisista kysymyksistä. Koulutuksen (kolme-viisi koulutusta) suorittamisesta myönnetään osallistumistodistus.

Tule kuulemaan, oppimaan ja keskustelemaan!

Koulutuskokonaisuus järjestetään osana ”Ilmastokestävä ja vastuullinen lihantuotanto”-hanketta. Hankkeen päätoteuttaja on Pyhäjärvi-instituutti ja yhteistyötahona toimii HKFoods Finland Oy.

Details

Date:
26.6.2025
Time:
14:00 - 16:00
Website:
https://link.webropol.com/s/pellonpiennar-26062025

Venue

Lavilanrantatie 146, Eurajoki
Lavilanrantatie 146
Eurajoki, 27100
+ Google Map