
Täyden satopotentiaalin saavuttaminen, Satakunta
26.6.2025 | 14:00 - 16:00

Tervetuloa pellonpiennartapahtumaan (Lavilanrantatie 146, Eurajoki) 26.6.2025 klo 14-16! Tapahtumassa kuulemme mm. maaperän kasvukunnosta ja lannoituksen optimoinnista ja kasvinsuojelusta. Lisäksi pääsemme kuulemaan kokemuksia rehuherneestä ja öljykasveista viljelykierrossa.
Ohjelma:
Tilaisuuden avaus, Sanna Lipping, Pyhäjärvi-instituutti
Lihamarkkinakatsaus, Jarmo Seikola, HKFoods
Maaperän kasvukunto vuonna 2025, Jarkko Storberg, ProAgria
Lannoituksen ja kasvinsuojelun täyden potentiaalin saavuttaminen, Mika Hyövelä, Viljelijän Berner
Tuottajien kokemuksia rehuherneestä ja öljykasveista viljelykierrossa, broilerituottajat Ida Väkiparta ja Iiro Salonen
Keskustelua virvokkeiden lomassa
Tilaisuuden päättäminen, Oskari Lahtinen, HKFoods
Ilmoittautuminen tarjoilun vuoksi 23.6. mennessä tästä linkistä: https://link.webropol.com/s/pellonpiennar-26062025
Tämä tilaisuus on osa viiden koulutuksen koulutuskokonaisuutta ”Muuttuvan maatalouden tulevaisuus – kannattavuus, haasteet ja ratkaisuja”. Koulutuskokonaisuus tarjoaa käytännönläheisiä koulutuksia eri puolilla Suomea – sekä paikan päällä että etänä. Osallistuminen antaa tilallisille ajantasaista tietoa maatalouden ajankohtaisista kysymyksistä. Koulutuksen (kolme-viisi koulutusta) suorittamisesta myönnetään osallistumistodistus.
Tule kuulemaan, oppimaan ja keskustelemaan!
Koulutuskokonaisuus järjestetään osana ”Ilmastokestävä ja vastuullinen lihantuotanto”-hanketta. Hankkeen päätoteuttaja on Pyhäjärvi-instituutti ja yhteistyötahona toimii HKFoods Finland Oy.