Kalan tori- ja muu ulkomyynti Myynti, varustetaso ja valvonta Turun ja Porin läänissä

Valtaosa kalasta ostetaan elintarvikeliikkeistä ja marketeista, mutta kuluttaja ostaa tutkimusten mukaan mielellään kalaa torilta tai muista ulkomyyntipisteistä. Kala on herkkä pilaantumaan, joten pyyntitilanteesta asiakkaalle tarvitaan katkeamaton ketju. Kalastaja on alkutuottajana ratkaisevassa asemassa, sillä laadun heikkeneminen tapahtuu nopeasti. Kylmäketju kuljetuksessa ja asianmukaiset varusteet myyntipaikalla takaavat ostajalle hyvän tuotteen.
Julkaisusta ei ole enää luovutettavia kappaleita.

Kalan tori- ja muu ulkomyynti Myynti, varustetaso ja valvonta Turun ja Porin läänissä. Huuhka, T. Sarja A, nro 13 (1994).
ISBN 952-9682-12-3